İYİ PARTİ YÖNETİMİ BUTSO’YA ZİYARETTE BULUNDU

Gündem 14.01.2021 - 09:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İYİ PARTİ YÖNETİMİ BUTSO’YA ZİYARETTE BULUNDU

İYİ Parti Yönetimi Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’i ziyaret etti.
İYİ Parti Yönetimi Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’i ziyaret etti.   BUTSO Meclis Salonundaki ziyarette İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale, İYİ Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, İYİ Parti Samsun Milletvekili ve Ekonomi Politikaları Başkanı Erhan Usta ekonomi politikalarının güncellenmesi ve Burdur için yapılacak çalışmalar hakkında araştırmalarda bulundular. Karşılıklı istişareler, görüş alışverişi ve değerlendirmeler şeklinde gerçekleşen ziyarette BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, misafirlerine Burdur Ekonomisi hakkında genel bilgiler verdi. BUTSO’nun kurulduğu 1923 yılından itibaren kentin ekonomik eğilimlerinden bahseden Başkan Yusuf Keyik, Burdur ihracat kalemleri, istihdam ve işsizlik oranları, pandeminin ekonomiye etkisi, doğaltaş ve mermer sektörü, tarım- hayvancılık ve süt üretimi, turizm sektörleri hakkında Oda olarak yaptıkları çalışmaları özetledi. Başkan Yusuf Keyik ayrıca Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ( MAKÜ), Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB),Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı ( BAGEV), Teknokent’le ilgili yapılan faaliyetleriyle KOBİ’lerin ve sanayicilerin bu kapsamdaki tavırlarını açıkladı. 2. OSB’nin tamamlanmak üzere olduğunu da kaydeden Başkan Yusuf Keyik, BUTSO’nun online ve ücretsiz eğitimlerle üyelerini değişen ticaret kuralları hakkında bilgilendirdiklerini de ekledi.   Ziyarette İYİ Parti Burdur ve Bucak heyeti de yer alırken, BUTSO Meclis Başkanı Ömer Çeliker, BUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Yardım ve BUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ali Daldal da hazır bulundular.  
İYİ Parti Yönetimi Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’i ziyaret etti.

İYİ Parti Yönetimi Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’i ziyaret etti.

 

BUTSO Meclis Salonundaki ziyarette İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale, İYİ Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, İYİ Parti Samsun Milletvekili ve Ekonomi Politikaları Başkanı Erhan Usta ekonomi politikalarının güncellenmesi ve Burdur için yapılacak çalışmalar hakkında araştırmalarda bulundular.

Karşılıklı istişareler, görüş alışverişi ve değerlendirmeler şeklinde gerçekleşen ziyarette BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, misafirlerine Burdur Ekonomisi hakkında genel bilgiler verdi. BUTSO’nun kurulduğu 1923 yılından itibaren kentin ekonomik eğilimlerinden bahseden Başkan Yusuf Keyik, Burdur ihracat kalemleri, istihdam ve işsizlik oranları, pandeminin ekonomiye etkisi, doğaltaş ve mermer sektörü, tarım- hayvancılık ve süt üretimi, turizm sektörleri hakkında Oda olarak yaptıkları çalışmaları özetledi.

Başkan Yusuf Keyik ayrıca Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ( MAKÜ), Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB),Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı ( BAGEV), Teknokent’le ilgili yapılan faaliyetleriyle KOBİ’lerin ve sanayicilerin bu kapsamdaki tavırlarını açıkladı. 2. OSB’nin tamamlanmak üzere olduğunu da kaydeden Başkan Yusuf Keyik, BUTSO’nun online ve ücretsiz eğitimlerle üyelerini değişen ticaret kuralları hakkında bilgilendirdiklerini de ekledi.

 

Ziyarette İYİ Parti Burdur ve Bucak heyeti de yer alırken, BUTSO Meclis Başkanı Ömer Çeliker, BUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Yardım ve BUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ali Daldal da hazır bulundular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.