İYİ Parti’de Burdur İl Yönetimi Belli Oldu

Siyaset 17.01.2018 - 15:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İYİ Parti’de Burdur İl Yönetimi Belli Oldu

İYİ Parti Burdur İl Başkanlığı yazılı açıklamada bulunarak il teşkilatının yapılanma sürecinin sona erdiğini bildirdi.
İYİ Parti Burdur İl Başkanlığı yazılı açıklamada bulunarak il teşkilatının yapılanma sürecinin sona erdiğini bildirdi. İyi Parti Burdur İl Başkanı Osman Kurt Yapılan açıklamada; "Yaklaşık 2 aydır yaptığımız çalışmalar sonucunda İYİ Parti Burdur İl Teşkilatının yapılanmasını tamamlamış bulunmaktayız. Tüm siyasi eğilimlerin partide hakkaniyetiyle temsil edilebileceği, işinde ehil olacağını düşündüğümüz bir il yönetim kurulu oluşturduk. Kadınların ve gençlerin özellikle parti içerisinde temsiliyetine önem verdik. Ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz şu dönemde hem ülke genelinde hem de Burdur yerelinde siyasete yeni bir soluk getireceğiz. Merkezde bir siyasi hareketi hedefleyen partimiz, herhangi bir kitlenin, kişinin vb. oluşumların etkisi altında olmayacaktır. Demokratik işleyişi karar mekanizmalarının merkezine koyan, tartışan, ortak akılla hareket eden bir siyasi hareketin temellerini atmış bulunmaktayız." dedi.   İŞTE İYİ PARTİ İL YÖNETİMİ  
İYİ Parti Burdur İl Başkanlığı yazılı açıklamada bulunarak il teşkilatının yapılanma sürecinin sona erdiğini bildirdi.

İYİ Parti Burdur İl Başkanlığı yazılı açıklamada bulunarak il teşkilatının yapılanma sürecinin sona erdiğini bildirdi.

İyi Parti Burdur İl Başkanı Osman Kurt Yapılan açıklamada;

"Yaklaşık 2 aydır yaptığımız çalışmalar sonucunda İYİ Parti Burdur İl Teşkilatının yapılanmasını tamamlamış bulunmaktayız.

Tüm siyasi eğilimlerin partide hakkaniyetiyle temsil edilebileceği, işinde ehil olacağını düşündüğümüz bir il yönetim kurulu oluşturduk. Kadınların ve gençlerin özellikle parti içerisinde temsiliyetine önem verdik.

Ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz şu dönemde hem ülke genelinde hem de Burdur yerelinde siyasete yeni bir soluk getireceğiz.

Merkezde bir siyasi hareketi hedefleyen partimiz, herhangi bir kitlenin, kişinin vb. oluşumların etkisi altında olmayacaktır. Demokratik işleyişi karar mekanizmalarının merkezine koyan, tartışan, ortak akılla hareket eden bir siyasi hareketin temellerini atmış bulunmaktayız." dedi.

 

İŞTE İYİ PARTİ İL YÖNETİMİ

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.