İYİ Parti’de Bucak Sorumlusu: Safa Sönmez

Gündem 22.11.2017 - 13:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İYİ Parti’de Bucak Sorumlusu: Safa Sönmez

İYİ Parti Burdur Kurucu İl Başkanı Osman Kurt, Bucak ilçe sorumlusunun Safa Sönmez olduğunu açıkladı.
İYİ Parti Burdur İl Başkanı İşadamı Osman Kurt, yaptığı basın açıklamasında; il başkanlığına getirildiği gün olan 7 Kasım 2017 tarihinden itibaren, ülke genelinde olduğu gibi Burdur’da da vatandaşların yoğun ilgisinin karşılık bulduğunu, birçok kişinin ve gönüldaşlarının İYİ Parti’de yer almak isteyerek gücüne güç kattıklarını ve de bu vesileyle sorumluluğunun kat be kat arttığını belirtti. Kurt; titizlikle gerçekleştirdikleri teşkilatlanma çalışmaları kapsamında, Burdur’un en büyük ilçelerinden biri olan Bucak’taki teşkilatlanma için Safa Sönmez’i görevlendirdiklerini kaydetti. Ve en kısa sürede il merkezinde ve ilçelerdeki hizmet binalarının açılışının yapılacağını sözlerine ekledi.  
İYİ Parti Burdur Kurucu İl Başkanı Osman Kurt, Bucak ilçe sorumlusunun Safa Sönmez olduğunu açıkladı.

İYİ Parti Burdur İl Başkanı İşadamı Osman Kurt, yaptığı basın açıklamasında; il başkanlığına getirildiği gün olan 7 Kasım 2017 tarihinden itibaren, ülke genelinde olduğu gibi Burdur’da da vatandaşların yoğun ilgisinin karşılık bulduğunu, birçok kişinin ve gönüldaşlarının İYİ Parti’de yer almak isteyerek gücüne güç kattıklarını ve de bu vesileyle sorumluluğunun kat be kat arttığını belirtti.

Kurt; titizlikle gerçekleştirdikleri teşkilatlanma çalışmaları kapsamında, Burdur’un en büyük ilçelerinden biri olan Bucak’taki teşkilatlanma için Safa Sönmez’i görevlendirdiklerini kaydetti. Ve en kısa sürede il merkezinde ve ilçelerdeki hizmet binalarının açılışının yapılacağını sözlerine ekledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.