İYİ Parti Bucak Gençlik Kolları Başkanlığı’na atanan isim belli oldu

Siyaset 28.02.2018 - 16:24, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İYİ Parti Bucak Gençlik Kolları Başkanlığı’na atanan isim belli oldu

 İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilatı’nda bugün düzenlenen basın toplantısında açıklanan İYİ Parti Bucak Gençlik Kolları Başkanı olarak Seçkin Sezgin görev yapacak. İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilat Binası’nda yapılan toplantıya İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, İYİ Parti Burdur İl Gençlik Kolları Başkanı Sabri Yıldız, 25.Dönem Burdur Milletvekili Alparslan Dursun, İYİ Parti Bucak İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, partililer ve davetliler katıldı.  İlçe Başkanı Safa Sönmez, Zeytindalı Harekatı’nda şehit olan tüm kahraman askerlerimizi anarak başladığı konuşmasında “25 Ekim’de başlayan bu kutlu yolculuk günden güne tüm hızıyla devam etmektedir. Bu harekat artık bir kar topundan çığa dönüşmüştür. İlk günkü söylediğimiz gibi İYİ Parti kandırılmış oylarına ihanet edilmiş ve menfaat beklentisi olmayan vatanseverlerin partisidir. Bugün çok kıymetli yol arkadaşım Seçkin Sezgin, kardeşimizin Gençlik Kolları Bucak İlçe Başkanlığı görevlendirilmesini siz değerli basınımız aracığıyla tanıtımı gerçekleştireceğiz. Kardeşime bu kutlu yolda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. İYİ Parti Bucak Gençlik Kolları Başkanlığı’na atanan Seçkin Sezgin de yaptığı konuşmada “Bilindiği üzere çok kısa süre önce başlayan bu cesurlar hareketinde günden güne büyüdüğüne hepimiz şahit oluyoruz. Bizlerde gençler olarak bu büyüyen cesurlar hareketini dahada yükseklere taşımak için tüm çabamızın göstermeyi bir dava olarak kabul etmiş bulunuyoruz. Maalesef ülkemizin içinde bulunduğu durum biz vatanseverleri harekete geçirmeyi zorunlu kılmıştır. Bizler İYİ Parti Teşkilatı olarak omuz omuza yürüdüğümüz tüm arkadaşlarımızla beraber çok çalışacağız. Çünkü başarmaya ihtiyacımız var. Çünkü bu parti, ihtiyaçtan doğan bir halk hareketidir. Benimde bu kutlu hareketin içinde bulunmamı sağlayan genç yaşta bana güvenen çok kıymetli il başkanım Osman Kurt’a, il kolları Gençlik Kolları başkanım Sabri Yıldız’a, ilçe başkanım Safa Sönmez’e ve partili büyüklerime teşekkür eder saygılarımı sunarım, ve yine siz büyüklerim huzuruna ülkemiz ve Bucak için ben ve arkadaşlarım elimizden geleni yapmanın sözünü veriyoruz.” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından İlçe Başkanı Safa Sönmez, yeni atanan Gençlik Kolları İlçe Başkanı Seçkin Sezgin’e parti rozetini taktı. İl Gençlik Kolları Başkanı Sabri Yıldız da tebrik ederek birlikte omuz omuza çalışacaklarını ve İYİ Parti gençlerinin büyük projeler gerçekleştireceğini ifade etti.

 İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilatı’nda bugün düzenlenen basın toplantısında açıklanan İYİ Parti Bucak Gençlik Kolları Başkanı olarak Seçkin Sezgin görev yapacak.

İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilat Binası’nda yapılan toplantıya İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, İYİ Parti Burdur İl Gençlik Kolları Başkanı Sabri Yıldız, 25.Dönem Burdur Milletvekili Alparslan Dursun, İYİ Parti Bucak İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, partililer ve davetliler katıldı.

 İlçe Başkanı Safa Sönmez, Zeytindalı Harekatı’nda şehit olan tüm kahraman askerlerimizi anarak başladığı konuşmasında “25 Ekim’de başlayan bu kutlu yolculuk günden güne tüm hızıyla devam etmektedir. Bu harekat artık bir kar topundan çığa dönüşmüştür. İlk günkü söylediğimiz gibi İYİ Parti kandırılmış oylarına ihanet edilmiş ve menfaat beklentisi olmayan vatanseverlerin partisidir. Bugün çok kıymetli yol arkadaşım Seçkin Sezgin, kardeşimizin Gençlik Kolları Bucak İlçe Başkanlığı görevlendirilmesini siz değerli basınımız aracığıyla tanıtımı gerçekleştireceğiz. Kardeşime bu kutlu yolda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Bucak Gençlik Kolları Başkanlığı’na atanan Seçkin Sezgin de yaptığı konuşmada “Bilindiği üzere çok kısa süre önce başlayan bu cesurlar hareketinde günden güne büyüdüğüne hepimiz şahit oluyoruz. Bizlerde gençler olarak bu büyüyen cesurlar hareketini dahada yükseklere taşımak için tüm çabamızın göstermeyi bir dava olarak kabul etmiş bulunuyoruz. Maalesef ülkemizin içinde bulunduğu durum biz vatanseverleri harekete geçirmeyi zorunlu kılmıştır. Bizler İYİ Parti Teşkilatı olarak omuz omuza yürüdüğümüz tüm arkadaşlarımızla beraber çok çalışacağız. Çünkü başarmaya ihtiyacımız var. Çünkü bu parti, ihtiyaçtan doğan bir halk hareketidir. Benimde bu kutlu hareketin içinde bulunmamı sağlayan genç yaşta bana güvenen çok kıymetli il başkanım Osman Kurt’a, il kolları Gençlik Kolları başkanım Sabri Yıldız’a, ilçe başkanım Safa Sönmez’e ve partili büyüklerime teşekkür eder saygılarımı sunarım, ve yine siz büyüklerim huzuruna ülkemiz ve Bucak için ben ve arkadaşlarım elimizden geleni yapmanın sözünü veriyoruz.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İlçe Başkanı Safa Sönmez, yeni atanan Gençlik Kolları İlçe Başkanı Seçkin Sezgin’e parti rozetini taktı. İl Gençlik Kolları Başkanı Sabri Yıldız da tebrik ederek birlikte omuz omuza çalışacaklarını ve İYİ Parti gençlerinin büyük projeler gerçekleştireceğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.