İŞTE YENİ VALİ

Gündem 18.05.2018 - 09:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İŞTE YENİ VALİ

Burdur Valisi belli oldu
Burdur Valiliğine Mülkiye Başmüfettişi Hasan Şıldak getirildi. Resmî gazetede bugün yayınlanan karara göre 2 vali merkeze çekilirken 4 ilin valisi de belli oldu. İşte yeni atanan valiler ve yerleri: İçişleri Bakanlığı İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Osman Bilgin, Kırklareli Valiliğine; Sandıklı Kaymakamı Köksal Şakalar, Sinop Valiliğine; Mülkiye Başmüfettişi Hasan Şıldak ,Burdur Valiliğine; Mülkiye Başmüfettişi İbrahim Akın , Kırşehir Valiliğine getirildi. Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi ile Sinop Valisi Hasan İpek merkeze alındı.
Burdur Valisi belli oldu

Burdur Valiliğine Mülkiye Başmüfettişi Hasan Şıldak getirildi.

Resmî gazetede bugün yayınlanan karara göre 2 vali merkeze çekilirken 4 ilin valisi de belli oldu. İşte yeni atanan valiler ve yerleri:

İçişleri Bakanlığı İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Osman Bilgin, Kırklareli Valiliğine; Sandıklı Kaymakamı Köksal Şakalar, Sinop Valiliğine; Mülkiye Başmüfettişi Hasan Şıldak ,Burdur Valiliğine; Mülkiye Başmüfettişi İbrahim Akın , Kırşehir Valiliğine getirildi.

Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi ile Sinop Valisi Hasan İpek merkeze alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.