İŞTE MAKÜ’NÜN 2018 BÜTÇESİ

Gündem 19.12.2017 - 11:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İŞTE MAKÜ’NÜN 2018 BÜTÇESİ

Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik TBMM Genel Kurulunda kabul edilen Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi 2018 yılı bütçesi ile ilgili açıklamada bulundu.
“2018 YILINDA DA ÜNİVERSİTE İÇERİSİNDEKİ İNŞAATLAR HIZLA DEVAM EDECEK” Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi kurulduğu günden bu tarafa hızla büyümeye devam ettiğini belirten Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “Mehmet Akif Ersoy Üniversitemiz 11 Yıllık Üniversite olarak Bütçeden yine yatırımlar yapacak ödenekler ayrıldı. Üniversitemizin bütçesi genel toplam 145.356.000 TL olarak belirlendi. Üniversitemizde şantiyelerin çokluğu dikkat çekmekte ve inşaatlar hızla devam etmektedir. Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabul edilen 2018 yılı bütçesi içerisinde Üniversitemizin yatırımlarda kullanılmak üzere Hazine Yardımı olarak 114.498.000 TL belirlenmiştir.” dedi.   “2006 YILINDA KURULAN MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTEMİZ HIZLA BÜYÜYOR” Akademik başarılara ve öğrenci artışına dikkat çeken Milletvekili Bayram Özçelik “2006 Yılında AK Parti Hükümetimizce Kurulan Üniversitemiz, Yeni Üniversiteler içerisinde hem bilimsel çalışmalarda, hem ulusal ve uluslararası projelerde, hem yatırım ve hem de öğrenci artışında süratle yoluna devam etmektedir. Bu gelişmelerde Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Başbakanımız Binali Yıldırım’a şükranlarımızı sunarım. Bakanlarımıza, Maliye Bakanımıza Naci Ağbal’a, Rektörümüz Prof. Dr. Adem Korkmaz’a ve Üniversite Yönetimimize Teşekkür Ederim. Kamuoyuna Sevgi ve Saygılarla.” dedi.
Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik TBMM Genel Kurulunda kabul edilen Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi 2018 yılı bütçesi ile ilgili açıklamada bulundu.

“2018 YILINDA DA ÜNİVERSİTE İÇERİSİNDEKİ İNŞAATLAR HIZLA DEVAM EDECEK”

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi kurulduğu günden bu tarafa hızla büyümeye devam ettiğini belirten Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “Mehmet Akif Ersoy Üniversitemiz 11 Yıllık Üniversite olarak Bütçeden yine yatırımlar yapacak ödenekler ayrıldı. Üniversitemizin bütçesi genel toplam 145.356.000 TL olarak belirlendi. Üniversitemizde şantiyelerin çokluğu dikkat çekmekte ve inşaatlar hızla devam etmektedir. Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabul edilen 2018 yılı bütçesi içerisinde Üniversitemizin yatırımlarda kullanılmak üzere Hazine Yardımı olarak 114.498.000 TL belirlenmiştir.” dedi.

 

“2006 YILINDA KURULAN MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTEMİZ HIZLA BÜYÜYOR”

Akademik başarılara ve öğrenci artışına dikkat çeken Milletvekili Bayram Özçelik “2006 Yılında AK Parti Hükümetimizce Kurulan Üniversitemiz, Yeni Üniversiteler içerisinde hem bilimsel çalışmalarda, hem ulusal ve uluslararası projelerde, hem yatırım ve hem de öğrenci artışında süratle yoluna devam etmektedir. Bu gelişmelerde Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Başbakanımız Binali Yıldırım’a şükranlarımızı sunarım. Bakanlarımıza, Maliye Bakanımıza Naci Ağbal’a, Rektörümüz Prof. Dr. Adem Korkmaz’a ve Üniversite Yönetimimize Teşekkür Ederim. Kamuoyuna Sevgi ve Saygılarla.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.