ISPARTA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN BAYRAM TEDBİRLERİ

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.10.2014 - 18:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ISPARTA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN BAYRAM TEDBİRLERİ

ISPARTA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN BAYRAM TEDBİRLERİ
Isparta Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada Kurban Bayramı'nın huzurlu geçmesi için gerekli tedbirlerin alındığı bildirildi.Açıklamada, vatandaşların Kurban Bayramı'nı huzurlu, kazasız ve güven içerisinde geçirmeleri amacıyla İl Emniyet Müdürlüğünce halkın yoğun olarak bulunacağı alışveriş merkezleri, kurban kesim yerleri, parklar ve mezarlıklarda ekiplerin takviye edildiği belirtildi. Sahte para, dolandırıcılık ve yankesicilik gibi olaylara karşı gerekli önlemlerin alındığı ifade edilen açıklamada trafik yönünden özellikle daha önceki bayramlarda kazaların meydana geldiği yer ve zamanlarda hız ihlali ve diğer sürücü hatalarının önlenmesi amacıyla radar çalışmaları ve sivil denetimlere ağırlık verileceği belirtildi.
ISPARTA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN BAYRAM TEDBİRLERİ

Isparta Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada Kurban Bayramı'nın huzurlu geçmesi için gerekli tedbirlerin alındığı bildirildi.
Açıklamada, vatandaşların Kurban Bayramı'nı huzurlu, kazasız ve güven içerisinde geçirmeleri amacıyla İl Emniyet Müdürlüğünce halkın yoğun olarak bulunacağı alışveriş merkezleri, kurban kesim yerleri, parklar ve mezarlıklarda ekiplerin takviye edildiği belirtildi. Sahte para, dolandırıcılık ve yankesicilik gibi olaylara karşı gerekli önlemlerin alındığı ifade edilen açıklamada trafik yönünden özellikle daha önceki bayramlarda kazaların meydana geldiği yer ve zamanlarda hız ihlali ve diğer sürücü hatalarının önlenmesi amacıyla radar çalışmaları ve sivil denetimlere ağırlık verileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.