İŞKUR DESTEĞİYLE HAYVANCILIĞA BAŞLAYACAK

Gündem 15.01.2021 - 15:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İŞKUR DESTEĞİYLE HAYVANCILIĞA BAŞLAYACAK

İŞKUR’dan eski hükümlüye destek…
İŞKUR kendi imkanları ile hayata tutunmaya çalışan herkesin yanında yer almaya devam ediyor.   Kendi İşini Kurma Projesi kapsamında, İŞKUR'a sunulan projesinin komisyon tarafından onaylanmasının ardından İŞKUR İl Müdürlüğü’nde sözleşme imzalayan Sezai Çoltu, "Kuruluş Desteği için verilecek 40.000 TL ile alacağı 2 koç ve 25 koyun ile hayvancılığa başlayacak. Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yunus Emre Akalın, Engelli ve Eski Hükümlü Kendi İşini Kurma Projesi kapsamında projesi onaylanan Sezai Bey’in sözleşmesini imzalamış bulunuyoruz. Kendisine toplamda 27 küçükbaş hayvan kazandırılacak ve Projenin takibi İŞKUR vasıtasıyla yapılacaktır. Sezai Bey, koyunları 3 yıl boyunca satamayacak, kesimini yapamayacak. Koyunlar, sigortalı olup, 3 yıl sonra hayvanlar tamamen Sezai Çoltu’nun olacaktır. İŞKUR olarak yeni istihdam sağlayacak projeleri desteklemeye devam edeceğiz. Sezai Çoltu’ya hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz." şeklinde konuştu   Sezai Çoltu, “kendisine sağlanan imkân sayesinde hayata yeniden tutunmasını sağlayan, severek yapacağı hayvancılığa başlayacağı için çok mutlu ve heyecanlı olduğunu ifade etti.”  
İŞKUR’dan eski hükümlüye destek…

İŞKUR kendi imkanları ile hayata tutunmaya çalışan herkesin yanında yer almaya devam ediyor.

 

Kendi İşini Kurma Projesi kapsamında, İŞKUR'a sunulan projesinin komisyon tarafından onaylanmasının ardından İŞKUR İl Müdürlüğü’nde sözleşme imzalayan Sezai Çoltu, "Kuruluş Desteği için verilecek 40.000 TL ile alacağı 2 koç ve 25 koyun ile hayvancılığa başlayacak. Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yunus Emre Akalın, Engelli ve Eski Hükümlü Kendi İşini Kurma Projesi kapsamında projesi onaylanan Sezai Bey’in sözleşmesini imzalamış bulunuyoruz. Kendisine toplamda 27 küçükbaş hayvan kazandırılacak ve Projenin takibi İŞKUR vasıtasıyla yapılacaktır. Sezai Bey, koyunları 3 yıl boyunca satamayacak, kesimini yapamayacak. Koyunlar, sigortalı olup, 3 yıl sonra hayvanlar tamamen Sezai Çoltu’nun olacaktır. İŞKUR olarak yeni istihdam sağlayacak projeleri desteklemeye devam edeceğiz. Sezai Çoltu’ya hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz." şeklinde konuştu

 

Sezai Çoltu, “kendisine sağlanan imkân sayesinde hayata yeniden tutunmasını sağlayan, severek yapacağı hayvancılığa başlayacağı için çok mutlu ve heyecanlı olduğunu ifade etti.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.