İşçileri taşıyan midibüs devrildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.05.2019 - 13:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İşçileri taşıyan midibüs devrildi

İşçileri taşıyan midibüs devrildi
Afyonkarahisar’da inşaat işçilerini taşıyan midibüsün şarampole devrilmesi sonucu 7 kişi yaralandı.  Kaza, akşam saat 18.30 sıralarında Afyonkarahisar-Konya karayolu 11. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, inşaat işçilerini taşıyan Yusuf Şahin (35) idaresindeki 03 BL 103 plakalı midibüs şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Şahin ve midibüs içerisinde bulunan Gökhan Koç (19), Mustafa İçgöz (64), Hakan Koç (43), Murat Selman (26), Ahmet Şükrü Coşkun (26) ve Arif Ay (59) yaralandı. Yaralıları bulundukları araçtan diğer sürücüler çıkardı. Olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaparak, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimler Üniversitesi (AFSÜ) hastanesine kaldırıldı.  Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri de yolun kontrollü olarak trafik akışını sağladı. İnşaat işçilerinin bulunduğu araç içerisinde plastik duvar boyaları da kazanın etkisi ile yaralıların üzerine döküldüğü görüldü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 
İşçileri taşıyan midibüs devrildi

Afyonkarahisar’da inşaat işçilerini taşıyan midibüsün şarampole devrilmesi sonucu 7 kişi yaralandı. 

Kaza, akşam saat 18.30 sıralarında Afyonkarahisar-Konya karayolu 11. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, inşaat işçilerini taşıyan Yusuf Şahin (35) idaresindeki 03 BL 103 plakalı midibüs şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Şahin ve midibüs içerisinde bulunan Gökhan Koç (19), Mustafa İçgöz (64), Hakan Koç (43), Murat Selman (26), Ahmet Şükrü Coşkun (26) ve Arif Ay (59) yaralandı. Yaralıları bulundukları araçtan diğer sürücüler çıkardı. Olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaparak, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimler Üniversitesi (AFSÜ) hastanesine kaldırıldı. 

Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri de yolun kontrollü olarak trafik akışını sağladı. İnşaat işçilerinin bulunduğu araç içerisinde plastik duvar boyaları da kazanın etkisi ile yaralıların üzerine döküldüğü görüldü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.