İRLANDALI TURİSTE 'SU BELEŞ'

Gündem 29.08.2015 - 09:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

İRLANDALI TURİSTE 'SU BELEŞ'

İRLANDALI TURİSTE 'SU BELEŞ'
 Antalya’nın Alanya ilçesinde bir market sahibi, İstanbul Aksaray'da sudan sebeple çıkan kavgada 15 esnafı döven Kuveyt asıllı İrlanda vatandaşı Mohammed Fadel Dobbous'un tatil için ilçeye gelme ihtimalini göz önüne alarak, 'İrlandalı turiste su beleş' kampanyası başlattı. Okurcalar Mahallesi'nde market işleten Muharrem Korkmaz, İstanbul Aksaray'da marketin dolabından su aldığı sırada suları yere düşüren ve bunun üzerine onlarca esnafın saldırısına uğrayan, ancak 15 esnafı döverek adeta kahraman ilan edilen Kuveyt asıllı İrlanda vatandaşı Mohammed Fadel Dobbous için tedbir aldı. Korkmaz, buzdolabı ve dışarıdaki su deposundaki suların üzerine dayak yeme ihtimaline karşı 'İrlandalı turiste su beleş' yazılı kartonlar yapıştırdı. Esnafın bu şekilde aldığı tedbir vatandaşlar ve yazıyı tercüman yolu ile öğrenen turistler arasında gülüşmelere neden oldu. Kuveyt asıllı İrlanda vatandaşı Mohammed Fadel Dobbous, Antalyalı bir turizmci tarafından tatil yapması için kente davet edilmişti.
İRLANDALI TURİSTE 'SU BELEŞ'

 Antalya’nın Alanya ilçesinde bir market sahibi, İstanbul Aksaray'da sudan sebeple çıkan kavgada 15 esnafı döven Kuveyt asıllı İrlanda vatandaşı Mohammed Fadel Dobbous'un tatil için ilçeye gelme ihtimalini göz önüne alarak, 'İrlandalı turiste su beleş' kampanyası başlattı.
Okurcalar Mahallesi'nde market işleten Muharrem Korkmaz, İstanbul Aksaray'da marketin dolabından su aldığı sırada suları yere düşüren ve bunun üzerine onlarca esnafın saldırısına uğrayan, ancak 15 esnafı döverek adeta kahraman ilan edilen Kuveyt asıllı İrlanda vatandaşı Mohammed Fadel Dobbous için tedbir aldı. Korkmaz, buzdolabı ve dışarıdaki su deposundaki suların üzerine dayak yeme ihtimaline karşı 'İrlandalı turiste su beleş' yazılı kartonlar yapıştırdı. Esnafın bu şekilde aldığı tedbir vatandaşlar ve yazıyı tercüman yolu ile öğrenen turistler arasında gülüşmelere neden oldu. Kuveyt asıllı İrlanda vatandaşı Mohammed Fadel Dobbous, Antalyalı bir turizmci tarafından tatil yapması için kente davet edilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.