İlk ziyaret Sakarya İlkokulu'na

Eğitim 17.10.2019 - 09:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İlk ziyaret Sakarya İlkokulu'na

BİGEP Tanıtım Toplantısı Sonrası İlk Ziyaret Sakarya İlkokulu’na Yapıldı
  Vali Hasan Şıldak, “Burdur Valiliği Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP)” tanıtım toplantısının ardından ilk ziyaretini Sakarya İlkokulu’na gerçekleştirdi.   Ziyareti kapsamında öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Vali Şıldak, “Bir Eğitim Şehri Olan Burdur’da Eğitim Birinci Önceliğimiz” sloganıyla İlimizde başlattıkları eğitim seferberliğinin başarıya ulaşması ve geçmiş yıllarda eğitimde elde edilen başarıların tekrar yakalanarak, bu alanda yukarıya doğru bir sıçrama yapılması adına bu projenin hazırlandığını belirtti.   BİGEP’in sadece akademik başarıyı hedefleyen bir proje olmadığının altını çizen Vali Şıldak, bunun yanında sanatsal, sportif, kültürel ve sosyal alanlarda öğrencilerimizin başarılarını artıracak, proje kültürünü yaygınlaştıracak ve okullarımızda yenilikçi sınıflar ve tasarım beceri atölyeleri ile eğitim alanlarının geliştirilmesinin amaçlandığını belirtti.   İlimiz eğitim kadrosuna güvenlerinin tam olduğu belirten Vali Şıldak, BİGEP kapsamında 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda çağın gerektirdiği bilgi ve beceriye sahip bireylerin yetiştirilerek Burdur’u eğitimde model bir kent olması için çabaladıklarını belirtti.
BİGEP Tanıtım Toplantısı Sonrası İlk Ziyaret Sakarya İlkokulu’na Yapıldı

 

Vali Hasan Şıldak, “Burdur Valiliği Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP)” tanıtım toplantısının ardından ilk ziyaretini Sakarya İlkokulu’na gerçekleştirdi.

 

Ziyareti kapsamında öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Vali Şıldak, “Bir Eğitim Şehri Olan Burdur’da Eğitim Birinci Önceliğimiz” sloganıyla İlimizde başlattıkları eğitim seferberliğinin başarıya ulaşması ve geçmiş yıllarda eğitimde elde edilen başarıların tekrar yakalanarak, bu alanda yukarıya doğru bir sıçrama yapılması adına bu projenin hazırlandığını belirtti.

 

BİGEP’in sadece akademik başarıyı hedefleyen bir proje olmadığının altını çizen Vali Şıldak, bunun yanında sanatsal, sportif, kültürel ve sosyal alanlarda öğrencilerimizin başarılarını artıracak, proje kültürünü yaygınlaştıracak ve okullarımızda yenilikçi sınıflar ve tasarım beceri atölyeleri ile eğitim alanlarının geliştirilmesinin amaçlandığını belirtti.

 

İlimiz eğitim kadrosuna güvenlerinin tam olduğu belirten Vali Şıldak, BİGEP kapsamında 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda çağın gerektirdiği bilgi ve beceriye sahip bireylerin yetiştirilerek Burdur’u eğitimde model bir kent olması için çabaladıklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.