İL ÖZEL İDARESİNDEN KİRACILARINA MÜJDE

Gündem 13.01.2021 - 13:22, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İL ÖZEL İDARESİNDEN KİRACILARINA MÜJDE

İl Özel İdaresi kiracısı olan işyeri ve işletmelerle ilgili olarak İl Encümeninde yeni karar alınmıştır…
Pandemi sürecinde uygulanan tedbirler kapsamında bazı işyerlerinin geçici süreliğine faaliyetlerine ara verilirken bazı işyerleri ise belirlenen kurallar çerçevesinde çalışma ve faaliyetlerini sürdürmeye devam etmektedir.   Yaşanan süreç dolayısıyla İl Özel İdaresi kiracısı olan işyeri ve işletmelerle ilgili olarak İl Encümeninde yeni karar alınmıştır… 12.01. 2021 tarih ve 9 sayılı İl Encümen kararı ile İl Özel İdaresine ait İl Merkezi ve İlçelerdeki binalarda ticari faaliyet gösteren işyeri ve işletmeler içerisinde kapalı olanlardan 15 Temmuz 2021 tarihine kadar kira alınmaması açık olan işletmelerden ise kiraların 15 Temmuz 2021 tarihine kadar ertelenmesi kararı alınmıştır.  
İl Özel İdaresi kiracısı olan işyeri ve işletmelerle ilgili olarak İl Encümeninde yeni karar alınmıştır…

Pandemi sürecinde uygulanan tedbirler kapsamında bazı işyerlerinin geçici süreliğine faaliyetlerine ara verilirken bazı işyerleri ise belirlenen kurallar çerçevesinde çalışma ve faaliyetlerini sürdürmeye devam etmektedir.

 

Yaşanan süreç dolayısıyla İl Özel İdaresi kiracısı olan işyeri ve işletmelerle ilgili olarak İl Encümeninde yeni karar alınmıştır…

12.01. 2021 tarih ve 9 sayılı İl Encümen kararı ile İl Özel İdaresine ait İl Merkezi ve İlçelerdeki binalarda ticari faaliyet gösteren işyeri ve işletmeler içerisinde kapalı olanlardan 15 Temmuz 2021 tarihine kadar kira alınmaması açık olan işletmelerden ise kiraların 15 Temmuz 2021 tarihine kadar ertelenmesi kararı alınmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.