İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ EMRE ÇAY ÖĞRENCİLER İLE BULUŞTU

Gündem 04.03.2021 - 09:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ EMRE ÇAY ÖĞRENCİLER İLE BULUŞTU

Kütüphanede öğrenciler ile vakit geçiren Müdür Çay daha sonra Emin Akay’ın mezarını ziyaret etti...
Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Kağılcık köyüne kütüphane kurarak öğrencilere kitabı sevdirmek için çalışan Emin Akay’ı, vefatının 1. yılında anmak için kütüphanesinde öğrenciler ile bir araya geldi.     Kütüphanede öğrenciler ile vakit geçiren Müdür Çay daha sonra Emin Akay’ın mezarını ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay " geçtiğimiz yıl 2 Mart'ta aramızdan ayrılan Emin amcamızın üzerimizde bırakmış olduğu o kitapsever duruşunun etkisi halen devam etmekte. O nedenle bugün öğrencilerimiz ile birlikte onun bırakmış olduğu kütüphanede bir araya geldik ve onu konuştuk. Bizler biliyoruz ki Emin Amcanın kütüphanesinde sobası hep yanmalı ve çocuklarımız buradan devamlı istifade etmeliler" dedi  
Kütüphanede öğrenciler ile vakit geçiren Müdür Çay daha sonra Emin Akay’ın mezarını ziyaret etti...

Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Kağılcık köyüne kütüphane kurarak öğrencilere kitabı sevdirmek için çalışan Emin Akay’ı, vefatının 1. yılında anmak için kütüphanesinde öğrenciler ile bir araya geldi.

 

 

Kütüphanede öğrenciler ile vakit geçiren Müdür Çay daha sonra Emin Akay’ın mezarını ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay " geçtiğimiz yıl 2 Mart'ta aramızdan ayrılan Emin amcamızın üzerimizde bırakmış olduğu o kitapsever duruşunun etkisi halen devam etmekte. O nedenle bugün öğrencilerimiz ile birlikte onun bırakmış olduğu kütüphanede bir araya geldik ve onu konuştuk. Bizler biliyoruz ki Emin Amcanın kütüphanesinde sobası hep yanmalı ve çocuklarımız buradan devamlı istifade etmeliler" dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.