İKİNCİ CEMRE SUYA DÜŞTÜ

Yaşam 27.02.2016 - 17:33, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

İKİNCİ CEMRE SUYA DÜŞTÜ

ANTALYA’DA AĞAÇLAR BEYAZA BÜRÜNDÜ
Arapça 'kor durumunda ateş' anlamına gelen ve İlkbahar'ın başlangıcını müjdeleyen Cemre'nin ikincisi suya düştü. İkinci Cemre’nin suya düşmesiyle birlikte Antalya’da ağaçlar beyaza büründü, vatandaşlar sahile akın etti. İlki 20 Şubat'ta havaya düşen Cemre'nin ikincisi 7 gün aradan sonra suya düştü. 5 Mart'ta da son olarak toprağa düşecek olan Cemre ile birlikte hava ve sudan sonra toprak da ısınmaya başlayacak. Mart'ta meydana gelecek son soğuklar dışında havalar ısınmaya başlayacak ve doğa baharla yeniden buluşacak. VATANDAŞ DENİZE AKIN ETTİ Turizmin başkenti Antalya’da ilk cemrenin düşmesi ile birlikte etkili olma başlayan sıcak hava etkisini devam ettiriyor. Sıcak havaya bağlı olarak kent merkezinde ve ilçelerde badem ağaçları beyaza büründü. Bunun yanında yılın 12 ayı denize girilen dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde vatandaşlar sahile akın etti. Birçok vatandaş denize girerken, tatili fırsat bilen öğrenciler Konyaaltı sahilinde bulunan taşlardan tehlikeli atlayış yaparak sıcak havanın tadını çıkardı. SICAKLIKLAR DEVAM EDECEK Meteoroloji 4.Bölge Müdürlüğü verilerine göre Antalya’da sıcak hava etkisini önümüzdeki günlerde de göstermeye devam edecek. Elde edilen verilere Antalya’da Pazar günü hava sıcaklığı 21 derece olacak. Önümüzdeki haftanın ilk üç günü ise en yüksek sıcaklık 24 derece, en düşük sıcaklığın 22 derece olacağı kaydedildi.
ANTALYA’DA AĞAÇLAR BEYAZA BÜRÜNDÜ

Arapça 'kor durumunda ateş' anlamına gelen ve İlkbahar'ın başlangıcını müjdeleyen Cemre'nin ikincisi suya düştü. İkinci Cemre’nin suya düşmesiyle birlikte Antalya’da ağaçlar beyaza büründü, vatandaşlar sahile akın etti.

İlki 20 Şubat'ta havaya düşen Cemre'nin ikincisi 7 gün aradan sonra suya düştü. 5 Mart'ta da son olarak toprağa düşecek olan Cemre ile birlikte hava ve sudan sonra toprak da ısınmaya başlayacak. Mart'ta meydana gelecek son soğuklar dışında havalar ısınmaya başlayacak ve doğa baharla yeniden buluşacak.

VATANDAŞ DENİZE AKIN ETTİ

Turizmin başkenti Antalya’da ilk cemrenin düşmesi ile birlikte etkili olma başlayan sıcak hava etkisini devam ettiriyor. Sıcak havaya bağlı olarak kent merkezinde ve ilçelerde badem ağaçları beyaza büründü. Bunun yanında yılın 12 ayı denize girilen dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde vatandaşlar sahile akın etti. Birçok vatandaş denize girerken, tatili fırsat bilen öğrenciler Konyaaltı sahilinde bulunan taşlardan tehlikeli atlayış yaparak sıcak havanın tadını çıkardı.

SICAKLIKLAR DEVAM EDECEK

Meteoroloji 4.Bölge Müdürlüğü verilerine göre Antalya’da sıcak hava etkisini önümüzdeki günlerde de göstermeye devam edecek. Elde edilen verilere Antalya’da Pazar günü hava sıcaklığı 21 derece olacak. Önümüzdeki haftanın ilk üç günü ise en yüksek sıcaklık 24 derece, en düşük sıcaklığın 22 derece olacağı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.