İki hırsız kasadan 150 bin TL çaldı

Asayiş 22.11.2017 - 10:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İki hırsız kasadan 150 bin TL çaldı

Lüks oto bayinin servisinden 150 TL’lik hırsızlık
Bilgisayarlar ve plazma TV'ye dokunmadılar Antalya’da lüks araç satan bayiye giren 2 hırsız, servis bölümünde bulunan kasadan 150 TL para çalarak kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde bayinin sergi alanından içeri giren 2 kişi, bir süre gezdikten sonra servis bölümündeki kasanın olduğu yöne gitti. Yüzlerini giydikleri kıyafetin kapüşonuyla kapatan 2 kişi, delerek açtıkları kasa içerisinde bulunan yaklaşık 150 TL parayı çalarak, galeriden kaçtı. Hırsızlar, galeride bulunan dizüstü ve masaüstü bilgisayarların yanı sıra, plazma TV gibi eşyaların hiçbirine dokunmadı. Hırsızlık olayını sabah fark eden çalışanlar durumu polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.
Lüks oto bayinin servisinden 150 TL’lik hırsızlık

Bilgisayarlar ve plazma TV'ye dokunmadılar

Antalya’da lüks araç satan bayiye giren 2 hırsız, servis bölümünde bulunan kasadan 150 TL para çalarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde bayinin sergi alanından içeri giren 2 kişi, bir süre gezdikten sonra servis bölümündeki kasanın olduğu yöne gitti. Yüzlerini giydikleri kıyafetin kapüşonuyla kapatan 2 kişi, delerek açtıkları kasa içerisinde bulunan yaklaşık 150 TL parayı çalarak, galeriden kaçtı. Hırsızlar, galeride bulunan dizüstü ve masaüstü bilgisayarların yanı sıra, plazma TV gibi eşyaların hiçbirine dokunmadı.

Hırsızlık olayını sabah fark eden çalışanlar durumu polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.