İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN 81 İLE YENİ KORONAVİRÜS GENELGESİ

Gündem 02.04.2021 - 09:58, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN 81 İLE YENİ KORONAVİRÜS GENELGESİ

'Dinamik Denetim Süreci' başlatıldı...
İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine yeme içme yerlerine yönelik olarak bugün gerçekleştirilecek 'dinamik denetim' ile ilgili genelge gönderdi.     Genelgede, kontrollü normalleşme döneminin sürdürülebilirliği ve bir an evvel tam anlamıyla normalleşmenin sağlanması için 'Dinamik Denetim Süreci' başlatıldığı hatırlatıldı.    
'Dinamik Denetim Süreci' başlatıldı...

İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine yeme içme yerlerine yönelik olarak bugün gerçekleştirilecek 'dinamik denetim' ile ilgili genelge gönderdi.

 

 

Genelgede, kontrollü normalleşme döneminin sürdürülebilirliği ve bir an evvel tam anlamıyla normalleşmenin sağlanması için 'Dinamik Denetim Süreci' başlatıldığı hatırlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.