Hüsnü Arkan’dan duygulandıran konser

Yaşam 27.05.2019 - 09:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Hüsnü Arkan’dan duygulandıran konser

Burdur Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında sahne alan Hüsnü Arkan seslendirdiği şarkılarla Burdurlulara duygusal bir akşam yaşattı.
Müzik eleştirmenleri tarafından en iyi yorumculardan birisi olarak değerlendirilen sanatçı Hüsnü Arkan, Eski Otogar alanında sevenleriyle buluştu. Hayranlarının yoğun ilgisi ve alkışları eşliğinde sahneye çıkan Arkan, eski ve yeni şarkılarını sevenleri için seslendirdi. Konserde konuşma yapan Başkan Ercengiz “ Dün akşam Üniversiteli kardeşlerim twitter üzerinden başlattıkları #iremiçin hashtag ile sevgili Hüsnü Arkan abimizi, tedavi gören kardeşimiz İrem ile buluşturmamızı dillendirdiler. Sevgili Hüsnü Arkan bizleri kırmadı. Konsere gelmeden İrem’i ziyaret ettik. İrem’in bu hastalığı yenmesi için kendisinden söz aldık. Bizlerde ona destek olacağız. İrem bu hastalığı yenecek. Hepinize katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi.   Konser sonunda Başkan Ercengiz, Hüsnü Arkan’a anmalık hediye etti.
Burdur Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında sahne alan Hüsnü Arkan seslendirdiği şarkılarla Burdurlulara duygusal bir akşam yaşattı.

Müzik eleştirmenleri tarafından en iyi yorumculardan birisi olarak değerlendirilen sanatçı Hüsnü Arkan, Eski Otogar alanında sevenleriyle buluştu. Hayranlarının yoğun ilgisi ve alkışları eşliğinde sahneye çıkan Arkan, eski ve yeni şarkılarını sevenleri için seslendirdi.

Konserde konuşma yapan Başkan Ercengiz “ Dün akşam Üniversiteli kardeşlerim twitter üzerinden başlattıkları #iremiçin hashtag ile sevgili Hüsnü Arkan abimizi, tedavi gören kardeşimiz İrem ile buluşturmamızı dillendirdiler. Sevgili Hüsnü Arkan bizleri kırmadı. Konsere gelmeden İrem’i ziyaret ettik. İrem’in bu hastalığı yenmesi için kendisinden söz aldık. Bizlerde ona destek olacağız. İrem bu hastalığı yenecek. Hepinize katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Konser sonunda Başkan Ercengiz, Hüsnü Arkan’a anmalık hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.