HES KODU BAŞKASINA AİT OLUNCA GÖREVLİLER POLİSE İHBAR ETTİ

Gündem 07.12.2020 - 13:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

HES KODU BAŞKASINA AİT OLUNCA GÖREVLİLER POLİSE İHBAR ETTİ

Burdur’da başkasına ait HES kodu ile bilet almaya kalkan Somalili Mülteci anne kız görevli tarafından fark edildi...
Burdur’da başkasına ait HES kodu ile bilet almaya kalkan Somalili Mülteci anne kız görevli tarafından fark edildi.   Burdur Otobüs terminaline gelen Somalili anne kız başka birine ait HES kodu ile bilet almaya çalıştı. HES kodunun başkasına ait olduğunu fark eden firma görevlisi durumu polise bildirdi. Dün akşam 19.00 sıralarında Burdur Şehirlerarası Otobüs Terminaline gelen Somalili anne ve kızı ve onlara yardım eden bir şahıs Şehirlerarası Otobüs Terminaline gelerek bilet almak istedi.   Görevlinin HES kodu sorması üzerine HES kodlarını görevliye verdiler. HES kodunu sorgulaması üzerine şahısların vermiş olduğu HES kodunun başkasına ait olduğunu tespit eden görevli durumu polise bildirdi. Bunun üzerine Otobüs Terminaline gelen polis ekipleri anne, kızı ve onlara yardım eden bir kişiyi alarak polis merkezine götürdü. Polis konuyla ilgili soruşturma başlattı.
Burdur’da başkasına ait HES kodu ile bilet almaya kalkan Somalili Mülteci anne kız görevli tarafından fark edildi...

Burdur’da başkasına ait HES kodu ile bilet almaya kalkan Somalili Mülteci anne kız görevli tarafından fark edildi.
 

Burdur Otobüs terminaline gelen Somalili anne kız başka birine ait HES kodu ile bilet almaya çalıştı. HES kodunun başkasına ait olduğunu fark eden firma görevlisi durumu polise bildirdi.
Dün akşam 19.00 sıralarında Burdur Şehirlerarası Otobüs Terminaline gelen Somalili anne ve kızı ve onlara yardım eden bir şahıs Şehirlerarası Otobüs Terminaline gelerek bilet almak istedi.

 

Görevlinin HES kodu sorması üzerine HES kodlarını görevliye verdiler. HES kodunu sorgulaması üzerine şahısların vermiş olduğu HES kodunun başkasına ait olduğunu tespit eden görevli durumu polise bildirdi. Bunun üzerine Otobüs Terminaline gelen polis ekipleri anne, kızı ve onlara yardım eden bir kişiyi alarak polis merkezine götürdü. Polis konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.