HER GÜNÜ İYİ VE MUTLU BİR ŞEKİLDE TAMAMLIYORUZ

Gündem 24.12.2013 - 14:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

HER GÜNÜ İYİ VE MUTLU BİR ŞEKİLDE TAMAMLIYORUZ

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce, Zabıta Kavşağı ile Karayolları Kavşağını birbirine bağlayan 103 Cadde ile Vatan Mahallesi Davrazkent Konutları altında bulunan alanda yağmur suyu bypass hattı yapım çalışmaları devam ediyor.
Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce, Zabıta Kavşağı ile Karayolları Kavşağını birbirine bağlayan 103 Cadde ile Vatan Mahallesi Davrazkent Konutları altında bulunan alanda yağmur suyu bypass hattı yapım çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar bu hafta içerisinde tamamlanacak. Çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, çalışmaların tamamını kendi personel ve iş makineleriyle yaptıklarını, böylece normal ihale bedellerinin çok altında maliyetle işleri gerçekleştirdiklerini söyledi. İlk incelemesini 103 Cadde’nin Karayolları Kavşağı’nda gerçekleştiren Başkan Günaydın, caddede bir km’lik yağmur suyu bypass hattı döşediklerini ve bunu da belediye işçilerinin gayretleriyle bitirme noktasında geldiklerini ifade etti. Gerçekleştirdikleri çalışmayı ‘ağır ve tehlikeli bir iş’ olarak nitelendiren Günaydın, hattın tamamlanmasıyla birlikte Davraz Mahallesi bölgesindeki hattın da rahatlayacağını aktardı. Davraz Mahallesi ve bölgesinde de aynı şekilde çalışma gerçekleştireceklerini belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Verimli çalışma yürütüyoruz. Bu işlerin hızlı yürümesinin bir sırrı da her gün takipte yatıyor. Bu çalışmaları gerçekleştiren tüm ekibimize takdir ve şükranlarımı sunuyorum. Bu çalışmalar bugün için değil torunlarımız ve gelecek nesiller için yapılıyor. Çalışmalarımızın başarıya ulaşmasından dolayı da Allah’ıma şükrediyorum” dedi. Vatan Mahallesi Davrazkent Konutları altında yer alan bölgede yapılan çalışmaları da inceleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bu bölgedeki ana yoldaki yağmur suyu hat çalışmalarının daha önceden yapıldığını ve şu anda yaptıkları çalışmalarla da buradaki suların konutların yanında bulunan dereye deşarjı için gerçekleştirildiğini ifade etti. Daha önceden bölgede bulunan boş arazilerin su baskınları yaşadığını bunun da artık ortadan kalktığını dile getiren Başkan Günaydın, “Buradaki sorunları da kökünden çözüyoruz. Vatan Mahallemizde tamamen su baskınlarından kurtulmuş oluyor. Altyapıyla ilgili yoğun çalışma gerçekleştiriyoruz. Her günü iyi ve mutlu bir şekilde tamamlıyoruz. Hayırlı olsun bu işte bitmiştir diyoruz. Şehrin her noktasına hakimiz. Buradaki çalışmaları da kendi imkanlarımızla yapıyoruz. Çalışmalarımız Vatan Mahallemiz başta olmak üzere tüm şehrimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu. 
Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce, Zabıta Kavşağı ile Karayolları Kavşağını birbirine bağlayan 103 Cadde ile Vatan Mahallesi Davrazkent Konutları altında bulunan alanda yağmur suyu bypass hattı yapım çalışmaları devam ediyor.

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce, Zabıta Kavşağı ile Karayolları Kavşağını birbirine bağlayan 103 Cadde ile Vatan Mahallesi Davrazkent Konutları altında bulunan alanda yağmur suyu bypass hattı yapım çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar bu hafta içerisinde tamamlanacak.

Çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, çalışmaların tamamını kendi personel ve iş makineleriyle yaptıklarını, böylece normal ihale bedellerinin çok altında maliyetle işleri gerçekleştirdiklerini söyledi.

İlk incelemesini 103 Cadde’nin Karayolları Kavşağı’nda gerçekleştiren Başkan Günaydın, caddede bir km’lik yağmur suyu bypass hattı döşediklerini ve bunu da belediye işçilerinin gayretleriyle bitirme noktasında geldiklerini ifade etti. Gerçekleştirdikleri çalışmayı ‘ağır ve tehlikeli bir iş’ olarak nitelendiren Günaydın, hattın tamamlanmasıyla birlikte Davraz Mahallesi bölgesindeki hattın da rahatlayacağını aktardı. Davraz Mahallesi ve bölgesinde de aynı şekilde çalışma gerçekleştireceklerini belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Verimli çalışma yürütüyoruz. Bu işlerin hızlı yürümesinin bir sırrı da her gün takipte yatıyor. Bu çalışmaları gerçekleştiren tüm ekibimize takdir ve şükranlarımı sunuyorum. Bu çalışmalar bugün için değil torunlarımız ve gelecek nesiller için yapılıyor. Çalışmalarımızın başarıya ulaşmasından dolayı da Allah’ıma şükrediyorum” dedi.

Vatan Mahallesi Davrazkent Konutları altında yer alan bölgede yapılan çalışmaları da inceleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bu bölgedeki ana yoldaki yağmur suyu hat çalışmalarının daha önceden yapıldığını ve şu anda yaptıkları çalışmalarla da buradaki suların konutların yanında bulunan dereye deşarjı için gerçekleştirildiğini ifade etti. Daha önceden bölgede bulunan boş arazilerin su baskınları yaşadığını bunun da artık ortadan kalktığını dile getiren Başkan Günaydın, “Buradaki sorunları da kökünden çözüyoruz. Vatan Mahallemizde tamamen su baskınlarından kurtulmuş oluyor. Altyapıyla ilgili yoğun çalışma gerçekleştiriyoruz. Her günü iyi ve mutlu bir şekilde tamamlıyoruz. Hayırlı olsun bu işte bitmiştir diyoruz. Şehrin her noktasına hakimiz. Buradaki çalışmaları da kendi imkanlarımızla yapıyoruz. Çalışmalarımız Vatan Mahallemiz başta olmak üzere tüm şehrimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.