Hayata 8 gün tutunabildi

Gündem 25.01.2017 - 13:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Hayata 8 gün tutunabildi

Pompalı tüfekle başından vuruldu, 8 gün sonra öldü
Antalya'nın Alanya ilçesinde aralarında husumet olduğu iddia edilen kuzeni tarafından pompalı tüfekle başından vurulan bir kişi, tedavi gördüğü hastanede 8 gün süren yaşam mücadelesini yitirdi. Olay, 17 Ocak'ta saat 14.30 sıralarında Güllerpınarı Mahallesi çevre yolu üzerinde otomobil bakım servisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, serviste müşteri olarak bulunan 43 yaşındaki Osman Karaosmanoğlu, iş yerinin dışında olduğu bir anda yanına yaklaşan bir otomobilden inen şahıs tarafından pompalı tüfekle kurşun yağmuruna tutuldu. Kafasına ve vücudunun çeşitli yerlerine saçma isabet eden Karaosmanoğlu, olay yerine gelen ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.   Saldırgan kuzen kısa sürede yakalandı Olayın ardından araştırma başlatan Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri saldırganın olay yerine 07 GCZ 66 plakalı araçla geldiği bilgisine ulaştı. Araştırmalar sonucunda saldırganın daha önceden aralarında husumet olduğu iddia edilen Osman Karaosmanoğlu’nun kuzeni Osman Ö. olduğunu belirlendi. Kimliğin belirlenmesinin ardından harekete geçen polis, firari Osman Ö.'yü kısa sürede yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Osman Ö. 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı.   8 günlük yaşam mücadelesine yenik düştü Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldıktan sonra, durumunun ağır olması nedeniyle yaşam destek ünitesine bağlanan evli 2 çocuk babası Osman Karaosmanoğlu bu sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Karaosmanoğlu'nun cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna götürüldü.
Pompalı tüfekle başından vuruldu, 8 gün sonra öldü

Antalya'nın Alanya ilçesinde aralarında husumet olduğu iddia edilen kuzeni tarafından pompalı tüfekle başından vurulan bir kişi, tedavi gördüğü hastanede 8 gün süren yaşam mücadelesini yitirdi.

Olay, 17 Ocak'ta saat 14.30 sıralarında Güllerpınarı Mahallesi çevre yolu üzerinde otomobil bakım servisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, serviste müşteri olarak bulunan 43 yaşındaki Osman Karaosmanoğlu, iş yerinin dışında olduğu bir anda yanına yaklaşan bir otomobilden inen şahıs tarafından pompalı tüfekle kurşun yağmuruna tutuldu. Kafasına ve vücudunun çeşitli yerlerine saçma isabet eden Karaosmanoğlu, olay yerine gelen ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

 

Saldırgan kuzen kısa sürede yakalandı

Olayın ardından araştırma başlatan Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri saldırganın olay yerine 07 GCZ 66 plakalı araçla geldiği bilgisine ulaştı. Araştırmalar sonucunda saldırganın daha önceden aralarında husumet olduğu iddia edilen Osman Karaosmanoğlu’nun kuzeni Osman Ö. olduğunu belirlendi. Kimliğin belirlenmesinin ardından harekete geçen polis, firari Osman Ö.'yü kısa sürede yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Osman Ö. 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı.

 

8 günlük yaşam mücadelesine yenik düştü

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldıktan sonra, durumunun ağır olması nedeniyle yaşam destek ünitesine bağlanan evli 2 çocuk babası Osman Karaosmanoğlu bu sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Karaosmanoğlu'nun cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.