HAYIRSEVERLER TARAFINDAN YAPTIRILAN SINIFLAR BİR BİR TAMAMLANIYOR

Eğitim 07.05.2020 - 13:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

HAYIRSEVERLER TARAFINDAN YAPTIRILAN SINIFLAR BİR BİR TAMAMLANIYOR

BİGEP KAPSAMIMDA HAYIRSEVERLER TARAFINDAN YAPTIRILAN YENİLİKÇİ SINIF ORTAMLARI BİR BİR TAMAMLANIYOR
Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında imzalanan protokollerle, hayırsever iş insanları ve meslek odaları tarafından okullarda yapılacak “Yenilikçi Sınıf Ortamları” bir bir tamamlanmaya devam ediyor.   Vali Hasan Şıldak,  donatımları tamamlanan atölye, sınıf ve salonları sosyal medya hesabından paylaşarak,  bu hassas süreçteki eğitime yapmış olduğu katkıları dolayısıyla hayırsever iş insanları ve odalara  teşekkür etti.   Vali Şıldak yaptığı paylaşımda;   "Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında Hayırseverlerimiz tarafından  Okullarımıza kazandırılan Atölye, Sınıf ve Salonlar tamamlanmaya başladı.   Burdur Eğitimine bu süreçteki değerli katkıları için bütün hayırseverlerimize, odalarımıza şükranlarımı sunuyorum. " ifadelerine kullandı.        
BİGEP KAPSAMIMDA HAYIRSEVERLER TARAFINDAN YAPTIRILAN YENİLİKÇİ SINIF ORTAMLARI BİR BİR TAMAMLANIYOR
Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında imzalanan protokollerle, hayırsever iş insanları ve meslek odaları tarafından okullarda yapılacak “Yenilikçi Sınıf Ortamları” bir bir tamamlanmaya devam ediyor.
 
Vali Hasan Şıldak,  donatımları tamamlanan atölye, sınıf ve salonları sosyal medya hesabından paylaşarak,  bu hassas süreçteki eğitime yapmış olduğu katkıları dolayısıyla hayırsever iş insanları ve odalara  teşekkür etti.
 
Vali Şıldak yaptığı paylaşımda;
 
"Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında Hayırseverlerimiz tarafından  Okullarımıza kazandırılan Atölye, Sınıf ve Salonlar tamamlanmaya başladı.
 
Burdur Eğitimine bu süreçteki değerli katkıları için bütün hayırseverlerimize, odalarımıza şükranlarımı sunuyorum. " ifadelerine kullandı.
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.