Havalar soğudu; kışlık elbiseler dolaptan çıktı

Yaşam 20.05.2017 - 11:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Havalar soğudu; kışlık elbiseler dolaptan çıktı

Afyonkarahisar'da hava soğuyunca vatandaş sokağa kışlık elbiseler ile çıktı
Hava sıcaklıklarının yağmur yağışı ile birlikte aniden düştüğü Afyonkarahisar’da vatandaşlar sokağa kışlık kıyafetler ile çıktı. Kentte dün başlayan yağmur yağışının ardından sıcaklıklarda hissedilir derecede düşüş yaşandı. Yağmur yağışının aralıklarla devam ettiği kentte hava sıcaklıkları gündüz 13, gece ise 7 dereceye kadar düştü. Havaların bir anda soğuması ile vatandaşlarda üşümemek için sokağa mont, ceket ve kazak gibi kışlık elbiselerle çıkmaya başladı. Olumsuz hava şartlarının hafta başına kadar devam etmesi bekleniyor.
Afyonkarahisar'da hava soğuyunca vatandaş sokağa kışlık elbiseler ile çıktı

Hava sıcaklıklarının yağmur yağışı ile birlikte aniden düştüğü Afyonkarahisar’da vatandaşlar sokağa kışlık kıyafetler ile çıktı.

Kentte dün başlayan yağmur yağışının ardından sıcaklıklarda hissedilir derecede düşüş yaşandı. Yağmur yağışının aralıklarla devam ettiği kentte hava sıcaklıkları gündüz 13, gece ise 7 dereceye kadar düştü. Havaların bir anda soğuması ile vatandaşlarda üşümemek için sokağa mont, ceket ve kazak gibi kışlık elbiselerle çıkmaya başladı. Olumsuz hava şartlarının hafta başına kadar devam etmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.