HALKÇI BELEDİYE BU KEZ ÜZÜM DAĞITTI

Gündem 18.10.2017 - 12:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

HALKÇI BELEDİYE BU KEZ ÜZÜM DAĞITTI

BURDUR BELEDİYESİ CUMHURİYET MEYDANINDA ÜZÜM DAĞITTI.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Başkan yardımcısı Ali Say’ın katıldığı faaliyetle vatandaşlara yaş üzüm dağıtıldı. Ercengiz yaptığı açıklamada üretimin önemine değinip, geçen yıl nar dağıtımı yaptıklarını, bu yıl ise vatandaşlara ücretsiz üzüm dağıtarak sosyal bir olguyu gerçekleştirmeye devam ettiklerini söyledi. Bir üreticinin bağındaki asmalarda kalan üzümleri tamamıyla Burdur Belediyesi çalışanlarının toplayıp, poşetleyip halka verildiğini de ekleyen Ercengiz, üretimin önemli olduğunu, üreticinin elinde mahsulünün kalmaması gerektiğini, bunu kırmızı et ve sütte de zaman zaman yaşandığını belirtti. Cumhuriyet Meydanındaki üzüm dağıtımında Başkan Ercengiz’e vatandaşların yakın ilgisi dikkatlerden kaçmadı. 
BURDUR BELEDİYESİ CUMHURİYET MEYDANINDA ÜZÜM DAĞITTI.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Başkan yardımcısı Ali Say’ın katıldığı faaliyetle vatandaşlara yaş üzüm dağıtıldı.

Ercengiz yaptığı açıklamada üretimin önemine değinip, geçen yıl nar dağıtımı yaptıklarını, bu yıl ise vatandaşlara ücretsiz üzüm dağıtarak sosyal bir olguyu gerçekleştirmeye devam ettiklerini söyledi. Bir üreticinin bağındaki asmalarda kalan üzümleri tamamıyla Burdur Belediyesi çalışanlarının toplayıp, poşetleyip halka verildiğini de ekleyen Ercengiz, üretimin önemli olduğunu, üreticinin elinde mahsulünün kalmaması gerektiğini, bunu kırmızı et ve sütte de zaman zaman yaşandığını belirtti. Cumhuriyet Meydanındaki üzüm dağıtımında Başkan Ercengiz’e vatandaşların yakın ilgisi dikkatlerden kaçmadı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.