HALK EĞİTİM BAHÇESİNE ÇEŞME HAYRATI

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2013 - 16:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

HALK EĞİTİM BAHÇESİNE ÇEŞME HAYRATI

HALK EĞİTİM BAHÇESİNE ÇEŞME HAYRATI
Antalya'nın Manavgat ilçesinde hayırsever Şeküre Arslan tarafından Halk Eğitim Merkezi ve Milli Eğitim Müdürlüğünün bulunduğu binanın bahçesine yaptırılan Hacı Şeküre ve Eşi Mehmet Arslan Çeşme Hayratı dualar eşliğinde hizmete açıldı. Törene Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, İlçe Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, hayırsever Şeküre Arslan, oğlu Mevlüt Arslan, Atatürk Ortaokulu Müdürü Mustafa Yüksel, Eğitim Bir-Sen Antalya il Başkanı Süleyman Gökçen, Eğitim Bir-Sen Manavgat Temsilcisi Yasin Keklik, Halk Eğitim Müdürü Hüseyin Geyikoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürleri Hüseyin Bal ve Mustafa Uyanık, Halk Eğitim Müdür yardımcıları, Anadolu Lisesi Müdürü Atila Çetin ve kursiyerler katıldı.İlçe Müftüsü Hasan Hayri Yaşar’ın duasının ardından açılış kurdelesii kesilerek çeşme hizmete açılırken, çeşmeden doldurduğu ilk bardağı hayırsever Şeküre Arslan’a ikram eden Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu yapılan hayırları büyük ya da küçük diye değerlendirmediklerini söyledi. Eğitim Birsen Antalya İl Başkanı Süleyman Gökçen hayırsever Şeküre Arslan'ın hayır yapmak isteyenlere örnek olmasını dileyerek teşekkür ederken, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Geyikoğlu ise, "Eksiklerimiz çok. Bu arada çeşmeye de ihtiyacımız olduğunu gördük. Büyük bir eksiklikti. Şeküre Arslan Halk Eğitim Merkezi'ne layık bir hayrat yaptırdı. Allah Razı olsun" dedi.
HALK EĞİTİM BAHÇESİNE ÇEŞME HAYRATI

Antalya'nın Manavgat ilçesinde hayırsever Şeküre Arslan tarafından Halk Eğitim Merkezi ve Milli Eğitim Müdürlüğünün bulunduğu binanın bahçesine yaptırılan Hacı Şeküre ve Eşi Mehmet Arslan Çeşme Hayratı dualar eşliğinde hizmete açıldı. 
Törene Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, İlçe Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, hayırsever Şeküre Arslan, oğlu Mevlüt Arslan, Atatürk Ortaokulu Müdürü Mustafa Yüksel, Eğitim Bir-Sen Antalya il Başkanı Süleyman Gökçen, Eğitim Bir-Sen Manavgat Temsilcisi Yasin Keklik, Halk Eğitim Müdürü Hüseyin Geyikoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürleri Hüseyin Bal ve Mustafa Uyanık, Halk Eğitim Müdür yardımcıları, Anadolu Lisesi Müdürü Atila Çetin ve kursiyerler katıldı.
İlçe Müftüsü Hasan Hayri Yaşar’ın duasının ardından açılış kurdelesii kesilerek çeşme hizmete açılırken, çeşmeden doldurduğu ilk bardağı hayırsever Şeküre Arslan’a ikram eden Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu yapılan hayırları büyük ya da küçük diye değerlendirmediklerini söyledi. 
Eğitim Birsen Antalya İl Başkanı Süleyman Gökçen hayırsever Şeküre Arslan'ın hayır yapmak isteyenlere örnek olmasını dileyerek teşekkür ederken, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Geyikoğlu ise, "Eksiklerimiz çok. Bu arada çeşmeye de ihtiyacımız olduğunu gördük. Büyük bir eksiklikti. Şeküre Arslan Halk Eğitim Merkezi'ne layık bir hayrat yaptırdı. Allah Razı olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.