HALKI İÇİN GECE GÜNDÜZ KOŞTURAN BAŞKAN GÜNGÖR’DEN BİR HİZMET DAHA

Gündem 17.12.2020 - 13:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

HALKI İÇİN GECE GÜNDÜZ KOŞTURAN BAŞKAN GÜNGÖR’DEN BİR HİZMET DAHA

Halkın huzuru ve mutluluğunu esas ilke edinen başkan Güngör belediyenin araç filosunu genişletiyor...
“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışı ile gece gündüz demeden çalışmasını sürdüren Kızılkaya Beldesinin Başkanı İlkay Güngör hizmetlerini aralıksız sürdürüyor.   Belediyeye kendi imkanları ile forklift kazandıran başkan Güngör sosyal medya hesabından da müjdeyi halkına duyurdu.   Başkan Güngör paylaşımında, “Beldemizin dört bir yanında çalışmalarımız devam ederken, Belediyemizin işlerinde kullanmak amacıyla araç filomuzu genişletmeye devam ediyoruz. Belediyemiz araç filosuna kendi imkanlarımızla 1 adet 0 km, 2020 model, 3,5 tonluk forklift kazandırdık. Yeni kuracak olduğumuz günlük 600 m2 üretim kapasitesi olan kilit parke üretim fabrikamızda ve kaldırım ve yol çalışmalarında bundan sonra kendi forkliftmiz hizmet verecektir. Beldemize Hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.            
Halkın huzuru ve mutluluğunu esas ilke edinen başkan Güngör belediyenin araç filosunu genişletiyor...

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışı ile gece gündüz demeden çalışmasını sürdüren Kızılkaya Beldesinin Başkanı İlkay Güngör hizmetlerini aralıksız sürdürüyor.

 

Belediyeye kendi imkanları ile forklift kazandıran başkan Güngör sosyal medya hesabından da müjdeyi halkına duyurdu.

 

Başkan Güngör paylaşımında, “Beldemizin dört bir yanında çalışmalarımız devam ederken, Belediyemizin işlerinde kullanmak amacıyla araç filomuzu genişletmeye devam ediyoruz. Belediyemiz araç filosuna kendi imkanlarımızla 1 adet 0 km, 2020 model, 3,5 tonluk forklift kazandırdık. Yeni kuracak olduğumuz günlük 600 m2 üretim kapasitesi olan kilit parke üretim fabrikamızda ve kaldırım ve yol çalışmalarında bundan sonra kendi forkliftmiz hizmet verecektir.

Beldemize Hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.