HIRSIZLAR BURDUR'DA YAKALANDI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.02.2016 - 10:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

HIRSIZLAR BURDUR'DA YAKALANDI

- ZANLILARIN DAHA ÖNCE DE AYNI YÖNTEMLE BAŞKA BİR ARAÇTAN 55 BİN TL ÇALDIKLARI BELİRLENDİ
Antalya'da otomobilin camını kırarak hırsızlık yaptığı öne sürülen Gürcistan uyruklu 2 zanlı dün Burdur'da yakalandı. Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Kepez ilçesi Yeni mahallede park halindeki bir otomobilin camını kıran kimliği belirsiz kişilerin, çantadaki 105 bin lirayı çalması üzerine geniş çaplı inceleme başlattı. Olay yerinde çalışma yapan ekipler, zanlıların müştekiyi bankadan parayı çektiği andan itibaren takip ettiğini tahmin ederek çevredeki MOBESE ve güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Polis ekipleri, motosikletli iki kişinin, otomobil sahibini uzun süre takip ettiğini belirledi. Zanlıların kullandığı motosikleti boş bir arsada terk edilmiş halde bulan polis, zanlıların buradan ticari taksiyle şehirler arası otobüs terminaline gittiğini tespit etti. Terminaldeki güvenlik kameralarını da inceleyen polis, zanlıların Burdur'a giden bir otobüse bindiğini belirledi. BURDUR'DA YAKALANDILAR Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri bunun üzerine Burdur Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bilgi verdi. Burdur Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bekleyen Burdur Emniyet Müdürlüğü ekipleri, otobüsten inen ve Gürcistan uyruklu olduğu belirlenen V.B. ve I.P'yi gözaltına aldı. Zanlıların çantalarında otomobilden çaldıkları 105 bin 945 lira da ele geçirildi. YİNE AYNI YÖNTEMLE HIRSIZLIK Antalya'ya getirilen zanlıların 15 Ekim 2015 tarihinde Kepez ilçesi Mehmet Akif Ersoy mahallesinde arsa satışı yapan bir kişiyi takip ederek otomobilindeki 55 bin lirayı çaldıkları, zanlıların bu olayın ardından ülkelerine döndüğü yaklaşık bir hafta önce yeniden Türkiye'ye giriş yaptıkları belirlendi. Zanlılar, polisteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.  
- ZANLILARIN DAHA ÖNCE DE AYNI YÖNTEMLE BAŞKA BİR ARAÇTAN 55 BİN TL ÇALDIKLARI BELİRLENDİ

Antalya'da otomobilin camını kırarak hırsızlık yaptığı öne sürülen Gürcistan uyruklu 2 zanlı dün Burdur'da yakalandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Kepez ilçesi Yeni mahallede park halindeki bir otomobilin camını kıran kimliği belirsiz kişilerin, çantadaki 105 bin lirayı çalması üzerine geniş çaplı inceleme başlattı. Olay yerinde çalışma yapan ekipler, zanlıların müştekiyi bankadan parayı çektiği andan itibaren takip ettiğini tahmin ederek çevredeki MOBESE ve güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Polis ekipleri, motosikletli iki kişinin, otomobil sahibini uzun süre takip ettiğini belirledi. Zanlıların kullandığı motosikleti boş bir arsada terk edilmiş halde bulan polis, zanlıların buradan ticari taksiyle şehirler arası otobüs terminaline gittiğini tespit etti. Terminaldeki güvenlik kameralarını da inceleyen polis, zanlıların Burdur'a giden bir otobüse bindiğini belirledi.

BURDUR'DA YAKALANDILAR

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri bunun üzerine Burdur Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bilgi verdi. Burdur Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bekleyen Burdur Emniyet Müdürlüğü ekipleri, otobüsten inen ve Gürcistan uyruklu olduğu belirlenen V.B. ve I.P'yi gözaltına aldı. Zanlıların çantalarında otomobilden çaldıkları 105 bin 945 lira da ele geçirildi.

YİNE AYNI YÖNTEMLE HIRSIZLIK

Antalya'ya getirilen zanlıların 15 Ekim 2015 tarihinde Kepez ilçesi Mehmet Akif Ersoy mahallesinde arsa satışı yapan bir kişiyi takip ederek otomobilindeki 55 bin lirayı çaldıkları, zanlıların bu olayın ardından ülkelerine döndüğü yaklaşık bir hafta önce yeniden Türkiye'ye giriş yaptıkları belirlendi.

Zanlılar, polisteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.