“GÜZEL SANATLAR” EĞİTİMİNE YOĞUN İLGİ

Eğitim 22.08.2017 - 12:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

“GÜZEL SANATLAR” EĞİTİMİNE YOĞUN İLGİ

MAKÜ'DE “GÜZEL SANATLAR” EĞİTİMİNE YOĞUN İLGİ
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı 2017-2018 Akademik Yılı Özel Yetenek Sınavları yapıldı. Özel yetenek sınavlarına bu yıl Resim-İş Eğitimi için toplam 450 aday başvuruda bulunurken Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı için 50 meslek adayı 2017-2018 Akademik Yılında MAKÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümünde öğrenim görmeye hak kazanacak. Katılımın oldukça yoğun olduğu sınavlara giren öğrencileri aileleri de yalnız bırakmadı. Heyecanlarını aileleriyle paylaşan öğrencilerin Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’ni tercih etmesinin sebepleri arasında ise verdiği kaliteli eğitimi ile adından söz ettiren bir Eğitim Fakültesi ve Üniversite olması yer aldı. Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Özel Yetenek Sınavlarının gerçekleştirildiği sınav hakkında bilgi veren  Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Yetenek Sınavı Kurul Başkanı Doç. Dr. Serdar TUNA; “Yapılan yetenek sınavında başarılı olan öğrenciler Çarşamba günü kayıtlarını yaptıracaklardır” dedi.  Geçen yıl 45 olan kontenjanın bu yıl 50 kişiye çıkarıldığını belirten TUNA; “Görme becerileri, ışık, oran, orantı, hayal güçlerini ölçmek için yapılan karakalem sınavında başarılı olan adaylar resim ve görsel sanatlar öğretmeni olmak için kayıt yaptırabilecekler” dedi.
MAKÜ'DE “GÜZEL SANATLAR” EĞİTİMİNE YOĞUN İLGİ

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı 2017-2018 Akademik Yılı Özel Yetenek Sınavları yapıldı.

Özel yetenek sınavlarına bu yıl Resim-İş Eğitimi için toplam 450 aday başvuruda bulunurken Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı için 50 meslek adayı 2017-2018 Akademik Yılında MAKÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümünde öğrenim görmeye hak kazanacak.

Katılımın oldukça yoğun olduğu sınavlara giren öğrencileri aileleri de yalnız bırakmadı. Heyecanlarını aileleriyle paylaşan öğrencilerin Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’ni tercih etmesinin sebepleri arasında ise verdiği kaliteli eğitimi ile adından söz ettiren bir Eğitim Fakültesi ve Üniversite olması yer aldı.

Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Özel Yetenek Sınavlarının gerçekleştirildiği sınav hakkında bilgi veren  Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Yetenek Sınavı Kurul Başkanı Doç. Dr. Serdar TUNA; “Yapılan yetenek sınavında başarılı olan öğrenciler Çarşamba günü kayıtlarını yaptıracaklardır” dedi.  Geçen yıl 45 olan kontenjanın bu yıl 50 kişiye çıkarıldığını belirten TUNA; “Görme becerileri, ışık, oran, orantı, hayal güçlerini ölçmek için yapılan karakalem sınavında başarılı olan adaylar resim ve görsel sanatlar öğretmeni olmak için kayıt yaptırabilecekler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.