GÜREŞ AĞASI KEYİK, AĞALIK PARASINI TESLİM ETTİ

Gündem 04.10.2018 - 12:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

GÜREŞ AĞASI KEYİK, AĞALIK PARASINI TESLİM ETTİ

Burdur Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen 1. Yağlı Güreşlerinde ağalığı kazanan Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik parayı Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e teslim etti.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ömer Çeliker ile birlikte Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.   Ziyarette konuşan Güreş Ağası Keyik, ata sporunu yaşatmayı amaçlayan ve Kırkpınar tadında organize edilen Burdur Belediyesi Yağlı güreşlerinin ağası olmaktan gurur duyduğunu ifade etti. Güreş ağası olarak yağlı güreşlerin gelecek kuşaklara aktarılması için üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu ifade eden Keyik, “Bizler milli değerlerimiz arasında olan güreş sporumuza sahip çıkacağız” dedi.   Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ise “Sosyal Belediyecilik uygulamaları kapsamında sportif etkinlikler ile ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına ev sahipliği yaptık. Burdur Belediyesi olarak, Yağlı güreşin Türk’ün gücünü ortaya çıkaran bir spor olması nedeniyle ata sporumuza sahip çıkmak istiyoruz. Bu anlamda bize desteklerini esirgemeyen Burdur Ticaret Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Meclis Başkanı Ömer Çeliker’e ve yönetim kuruluna ağalıkta verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Burdur Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen 1. Yağlı Güreşlerinde ağalığı kazanan Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik parayı Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e teslim etti.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ömer Çeliker ile birlikte Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette konuşan Güreş Ağası Keyik, ata sporunu yaşatmayı amaçlayan ve Kırkpınar tadında organize edilen Burdur Belediyesi Yağlı güreşlerinin ağası olmaktan gurur duyduğunu ifade etti. Güreş ağası olarak yağlı güreşlerin gelecek kuşaklara aktarılması için üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu ifade eden Keyik, “Bizler milli değerlerimiz arasında olan güreş sporumuza sahip çıkacağız” dedi.

 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ise “Sosyal Belediyecilik uygulamaları kapsamında sportif etkinlikler ile ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına ev sahipliği yaptık. Burdur Belediyesi olarak, Yağlı güreşin Türk’ün gücünü ortaya çıkaran bir spor olması nedeniyle ata sporumuza sahip çıkmak istiyoruz. Bu anlamda bize desteklerini esirgemeyen Burdur Ticaret Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Meclis Başkanı Ömer Çeliker’e ve yönetim kuruluna ağalıkta verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.