GÜNDOĞDU CADDESİ YENİLENİYOR

Gündem 01.03.2021 - 09:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

GÜNDOĞDU CADDESİ YENİLENİYOR

Başkan Ünal Hız Verdi Gündoğdu Caddesi Yenileniyor...
Burdur'un Bucak İlçesi'nde alt yapı ve üst yapı çalışmalarında hız kesmek yok.    Bucak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, İlçenin Sanayi Mahallesi'nde bulunan Gündoğdu Caddesi'nde alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından parke yol çalışmalarına başladı.   Gündoğdu Caddesi'ndeki çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, " Yol Medeniyettir düsturu ile çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Yol medeniyettir derken ilk önceliğimiz ise alt yapı çalışmaları. Alt yapı çalışmalarını tamamladığımız bölgelerde yol çalışmalarımızı başlatıyoruz. Sanayi Mahallemizin yoğun kullanılan caddesinde parke yol çalışmamız sürüyor. En kısa sürede tamamlayacağız. Mahalle sakinlerimize ve ilçemize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.  
Başkan Ünal Hız Verdi Gündoğdu Caddesi Yenileniyor...

Burdur'un Bucak İlçesi'nde alt yapı ve üst yapı çalışmalarında hız kesmek yok. 

 

Bucak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, İlçenin Sanayi Mahallesi'nde bulunan Gündoğdu Caddesi'nde alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından parke yol çalışmalarına başladı.

 

Gündoğdu Caddesi'ndeki çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, " Yol Medeniyettir düsturu ile çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Yol medeniyettir derken ilk önceliğimiz ise alt yapı çalışmaları. Alt yapı çalışmalarını tamamladığımız bölgelerde yol çalışmalarımızı başlatıyoruz. Sanayi Mahallemizin yoğun kullanılan caddesinde parke yol çalışmamız sürüyor. En kısa sürede tamamlayacağız. Mahalle sakinlerimize ve ilçemize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.