GÜNAYDIN TUHAFİYECİLER ODASI İLE İŞÇİ PARTİSİNİ ZİYARET ETTİ

Siyaset 23.12.2013 - 11:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

GÜNAYDIN TUHAFİYECİLER ODASI İLE İŞÇİ PARTİSİNİ ZİYARET ETTİ

GÜNAYDIN TUHAFİYECİLER ODASI İLE İŞÇİ PARTİSİNİ ZİYARET ETTİ
Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Hafta sonu ziyaretlerine Isparta Halıcılar, Tuhafiyeciler, Manifaturacılar, Dokumacılar, ve Kilimciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı ile İşçi Partisini ziyaret ile başladı. Günaydın,  Oda Başkanı Murat Uzuner ve yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek bir saatlik bir sohbet görüşmesinde bulundu. Günaydın Odanın sorunları ve belediyeden istekleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Sıcak bir ortamda geçen toplantı sonrasında Uzuner, Günaydın’ı kapının önüne kadar uğurladı. Günaydın bu ziyaret sonrasında İşçi Parti’sine de ziyarette bulundu. İşçi Partisi İl Başkanı M. Ali Tüfekli ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet etti. 
GÜNAYDIN TUHAFİYECİLER ODASI İLE İŞÇİ PARTİSİNİ ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Hafta sonu ziyaretlerine Isparta Halıcılar, Tuhafiyeciler, Manifaturacılar, Dokumacılar, ve Kilimciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı ile İşçi Partisini ziyaret ile başladı.

Günaydın,  Oda Başkanı Murat Uzuner ve yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek bir saatlik bir sohbet görüşmesinde bulundu. Günaydın Odanın sorunları ve belediyeden istekleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Sıcak bir ortamda geçen toplantı sonrasında Uzuner, Günaydın’ı kapının önüne kadar uğurladı. Günaydın bu ziyaret sonrasında İşçi Parti’sine de ziyarette bulundu. İşçi Partisi İl Başkanı M. Ali Tüfekli ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.