GÜNAYDIN SEMERKAND VAKFI’NI ZİYARET ETTİ

Siyaset 03.01.2014 - 10:22, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

GÜNAYDIN SEMERKAND VAKFI’NI ZİYARET ETTİ

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Kültür Eğitim ve Hizmet Derneği’ni (Semerkand Vakfı) ziyaret etti.
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Kültür Eğitim ve Hizmet Derneği’ni (Semerkand Vakfı) ziyaret etti. Semerkand Vakfı Isparta İl Sorumlusu Halil Karagöz ve yöneticiler tarafından karşılanan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, vakıf yöneticilerinden bilgiler aldı, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Vakıf hakkında bilgiler veren Semerkand Vakfı Isparta İl Sorumlusu Halil Karagöz, vakıflarının 10 yıl önce kurulduğunu ve şu anda 100 ülkede şubelerinin bulunduğuna değindi. Karagöz, “Bütün kıtalarda vakıf yöneticilerimiz var” dedi. Vakıf olarak yaptıkları çalışmalardan da bahseden Karagöz, tv ve radyo başta olmak üzere, öğrencilere ve ailelere hitap eden dergiler olmak üzere çok sayıda yayın organlarının bulunduğuna dikkat çekti. Isparta’da her mahalleye çay ocağı hedeflerinin bulunduğundan bahseden Karagöz, şu ana kadar 29 mahallede bu çay ocağını açtıklarını ve her birisinin içerisinde kütüphanelerin bulunduğuna işaret etti. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, Semerkand’ın çalışmalarını takdirle karşıladıklarını aktardı. Günaydın, gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı vakıf yöneticilerine teşekkür etti. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ile son buldu. 
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Kültür Eğitim ve Hizmet Derneği’ni (Semerkand Vakfı) ziyaret etti.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Kültür Eğitim ve Hizmet Derneği’ni (Semerkand Vakfı) ziyaret etti. Semerkand Vakfı Isparta İl Sorumlusu Halil Karagöz ve yöneticiler tarafından karşılanan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, vakıf yöneticilerinden bilgiler aldı, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Vakıf hakkında bilgiler veren Semerkand Vakfı Isparta İl Sorumlusu Halil Karagöz, vakıflarının 10 yıl önce kurulduğunu ve şu anda 100 ülkede şubelerinin bulunduğuna değindi. Karagöz, “Bütün kıtalarda vakıf yöneticilerimiz var” dedi. Vakıf olarak yaptıkları çalışmalardan da bahseden Karagöz, tv ve radyo başta olmak üzere, öğrencilere ve ailelere hitap eden dergiler olmak üzere çok sayıda yayın organlarının bulunduğuna dikkat çekti. Isparta’da her mahalleye çay ocağı hedeflerinin bulunduğundan bahseden Karagöz, şu ana kadar 29 mahallede bu çay ocağını açtıklarını ve her birisinin içerisinde kütüphanelerin bulunduğuna işaret etti.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, Semerkand’ın çalışmalarını takdirle karşıladıklarını aktardı. Günaydın, gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı vakıf yöneticilerine teşekkür etti. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ile son buldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.