Günaydın: “Hükümet bu vebalin altından kalkamaz”

Siyaset 24.03.2014 - 10:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Günaydın: “Hükümet bu vebalin altından kalkamaz”

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın seçim çalışmaları kapsamında S.S. 52 Nolu Gülkent Otobüsçüler ve Servisçiler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret etti.
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın seçim çalışmaları kapsamında S.S. 52 Nolu Gülkent Otobüsçüler ve Servisçiler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret etti. Beraberinde MHP Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte kooperatife giden ve burada kooperatif başkanı Halil İbrahim Öz ve üyeler tarafından karşılanan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, araç sürücüleri için bu güne kadar 170 km’ye ulaşan asfalt döktüklerini söyledi. S.S. 52 Nolu Gülkent Otobüsçüler ve Servisçiler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Halil İbrahim Öz, “Isparta’ya çok güzel hizmetler verdiniz” derken, kooperatif olarak sorularına değindi. Yeni kurulan bir kooperatif olduklarını söyleyen Öz, sıkıntı ve sorunların Başkan ve meclis üyeleri ile çözüleceğini dile getirdi. Öz, “Amacımız hizmet ve kalite Birlik beraberlik içinde kurumsallaşarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” derken, üyeler Başkan Günaydın’a yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, “Bizlere otoban gibi yollar kazandırdınız” dediler. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, yeni kurulan kooperatifin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunurken, araçların mücavir alan dışına çıkmakta çektikleri sıkıntılardan dolayı yarımcı olmak ve çözüm noktasına ulaşmak için katkı sunmak istediklerini belirtti. Günaydın, yaptığı hizmetlerden de bahsederken, “Demokratik hakkınız olan sandığa gidin ve oyunuzu kullanın. Seçimin şimdiden ülkemize, memleketimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yeni dönemde çok büyük yatırımlarımız olacak” şeklinde konuştu. Üyelerin ‘otoban gibi yollar yaptınız’ sözü üzerine de kendilerinin 170 km’ye ulaşan asfalt çalışması yaptıklarını anlatırken, 3 yıldır bitirilemeyen bir çevre yolunun olduğunu ve bu yolda 11 vatandaşın hayatını kaybettiğini hatırlatarak, “Bu hükümet bu vebalin altından kalkamaz” ifadesinde bulundu. 
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın seçim çalışmaları kapsamında S.S. 52 Nolu Gülkent Otobüsçüler ve Servisçiler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret etti.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın seçim çalışmaları kapsamında S.S. 52 Nolu Gülkent Otobüsçüler ve Servisçiler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret etti. Beraberinde MHP Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte kooperatife giden ve burada kooperatif başkanı Halil İbrahim Öz ve üyeler tarafından karşılanan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, araç sürücüleri için bu güne kadar 170 km’ye ulaşan asfalt döktüklerini söyledi.

S.S. 52 Nolu Gülkent Otobüsçüler ve Servisçiler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Halil İbrahim Öz, “Isparta’ya çok güzel hizmetler verdiniz” derken, kooperatif olarak sorularına değindi. Yeni kurulan bir kooperatif olduklarını söyleyen Öz, sıkıntı ve sorunların Başkan ve meclis üyeleri ile çözüleceğini dile getirdi. Öz, “Amacımız hizmet ve kalite Birlik beraberlik içinde kurumsallaşarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” derken, üyeler Başkan Günaydın’a yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, “Bizlere otoban gibi yollar kazandırdınız” dediler.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, yeni kurulan kooperatifin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunurken, araçların mücavir alan dışına çıkmakta çektikleri sıkıntılardan dolayı yarımcı olmak ve çözüm noktasına ulaşmak için katkı sunmak istediklerini belirtti. Günaydın, yaptığı hizmetlerden de bahsederken, “Demokratik hakkınız olan sandığa gidin ve oyunuzu kullanın. Seçimin şimdiden ülkemize, memleketimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yeni dönemde çok büyük yatırımlarımız olacak” şeklinde konuştu.

Üyelerin ‘otoban gibi yollar yaptınız’ sözü üzerine de kendilerinin 170 km’ye ulaşan asfalt çalışması yaptıklarını anlatırken, 3 yıldır bitirilemeyen bir çevre yolunun olduğunu ve bu yolda 11 vatandaşın hayatını kaybettiğini hatırlatarak, “Bu hükümet bu vebalin altından kalkamaz” ifadesinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.