GÜMÜŞAY HUKUK BÜROSU AÇILDI

Gündem 26.03.2019 - 15:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

GÜMÜŞAY HUKUK BÜROSU AÇILDI

Burdur’un genç avukatlarından Avukat Burak Gümüşay’ın hukuk bürosu açıldı.
Avukat Burak Gümüşay’ın hukuk bürosu düzenlenen bir törenle açıldı. Açılış törenine birçok siyasi parti temsilcisi, STK temsilcisi ve Belediye Başkan adayları katıldılar. Konak Mahallesi Kale kapı Caddesinde yer alan Gümüşay Hukuk Bürosunun açılış kurdelesi hayırlı ve uğurlu olması için yapılan duadan sonra AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, CHP Burdur Milletvekili  Mehmet Göker, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz,Cumhur İttifakı Ak Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt tarafından kesildi. Avukat Burak Gümüşay ise bu güzel gününde kendisini yalnız bırakmayan tüm dostlarına, meslektaşlarına, davetlilere ve katılımcılara teşekkür etti.
Burdur’un genç avukatlarından Avukat Burak Gümüşay’ın hukuk bürosu açıldı.

Avukat Burak Gümüşay’ın hukuk bürosu düzenlenen bir törenle açıldı. Açılış törenine birçok siyasi parti temsilcisi, STK temsilcisi ve Belediye Başkan adayları katıldılar. Konak Mahallesi Kale kapı Caddesinde yer alan Gümüşay Hukuk Bürosunun açılış kurdelesi hayırlı ve uğurlu olması için yapılan duadan sonra AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, CHP Burdur Milletvekili  Mehmet Göker, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz,Cumhur İttifakı Ak Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt tarafından kesildi.

Avukat Burak Gümüşay ise bu güzel gününde kendisini yalnız bırakmayan tüm dostlarına, meslektaşlarına, davetlilere ve katılımcılara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.