Güleda Cankel; 'İnsanları tanıdıkça köpekleri daha çok seviyorum'

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.11.2019 - 13:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Güleda Cankel; 'İnsanları tanıdıkça köpekleri daha çok seviyorum'

Güleda Cankel; 'İnsanları tanıdıkça köpekleri daha çok seviyorum'
Üniversite öğrencisi Güleda Cankel, eski sevgilisi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Güleda Cankel'in, "İnsanları tanıdıkça, kendimi köpekleri daha çok severken buluyorum" paylaşımı yürekleri burktu. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Fotoğrafçılık Bölümü 1. sınıf öğrencisi Güleda Cankel (19), eski sevgilisi Zafer P. tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Ailesi sinir krizi geçiren genç kızın arkadaşları da hastaneye gelerek, yaşanan cinayete büyük tepki gösterdi. Doğayı ve hayvanları seven Güleda Cankel, sosyal medya hesabı instagram üzerinden genellikle kedi ve köpek paylaşımı yapıyordu. Hayat dolu genç kızın ismi 'Lisa' olan köpeği ile olan paylaşımları da görenlerin yüreğini burktu. Güleda Cankel, Lisa'nın patisini tutuğu bir gönderide, "İnsanları tanıdıkça, kendimi köpekleri daha çok severken buluyorum" notunu düştüğü görüldü. Güleda Cankel'den geriye gülümsediği onlarca fotoğraf ve kısa videolar kaldı.
Güleda Cankel; 'İnsanları tanıdıkça köpekleri daha çok seviyorum'

Üniversite öğrencisi Güleda Cankel, eski sevgilisi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Güleda Cankel'in, "İnsanları tanıdıkça, kendimi köpekleri daha çok severken buluyorum" paylaşımı yürekleri burktu.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Fotoğrafçılık Bölümü 1. sınıf öğrencisi Güleda Cankel (19), eski sevgilisi Zafer P. tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Ailesi sinir krizi geçiren genç kızın arkadaşları da hastaneye gelerek, yaşanan cinayete büyük tepki gösterdi.

Doğayı ve hayvanları seven Güleda Cankel, sosyal medya hesabı instagram üzerinden genellikle kedi ve köpek paylaşımı yapıyordu. Hayat dolu genç kızın ismi 'Lisa' olan köpeği ile olan paylaşımları da görenlerin yüreğini burktu. Güleda Cankel, Lisa'nın patisini tutuğu bir gönderide, "İnsanları tanıdıkça, kendimi köpekleri daha çok severken buluyorum" notunu düştüğü görüldü.
Güleda Cankel'den geriye gülümsediği onlarca fotoğraf ve kısa videolar kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.