Gölde Sürpriz Evlenme Teklifi

Yaşam 25.04.2017 - 23:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Gölde Sürpriz Evlenme Teklifi

Burdur Gölü’nde tekne gezintisi sırasında Fatih Oğuz’dan Feyza Elbirlik’e sürpriz evlenme teklifi.
Burdur Gölü’nde tekne gezintisi sırasında Fatih Oğuz’dan Feyza Elbirlik’e sürpriz evlenme teklifi.   Burdur Gölünde tekne ile gezintiye çıkan bir grup gençlerin içinde bulunan Burdurlu genç işadamı Fatih Oğuz gönlünü kaptırdığı  bir süredir de  arkadaşlık yaptığı kız arkadaşı Feyza Elbirlik’e sürpriz bir evlenme teklifi yaptı. Evlenme teklifi karşısında bir anlık şaşkınlık yaşayan Feyza Elbirlik daha sonra evlenme teklifine evet diyerek kendisine sürpriz hazırlayan arkadaşlarını sevindirdi. Çiftler en kısa sürede nikah kıyacaklarını belirtti. Yüzükleri takılan gençlerin sevinci teknede bulunan  arkadaşları tarafından kutlandı. Burdur Belediyesi’nin Burdur Gölü etrafında yaptığı çevre düzenlemesiyle bunun gibi etkinlikler gençlerin yegane mekanı olmasını sağladı.
Burdur Gölü’nde tekne gezintisi sırasında Fatih Oğuz’dan Feyza Elbirlik’e sürpriz evlenme teklifi.

Burdur Gölü’nde tekne gezintisi sırasında Fatih Oğuz’dan Feyza Elbirlik’e sürpriz evlenme teklifi.

 

Burdur Gölünde tekne ile gezintiye çıkan bir grup gençlerin içinde bulunan Burdurlu genç işadamı Fatih Oğuz gönlünü kaptırdığı  bir süredir de  arkadaşlık yaptığı kız arkadaşı Feyza Elbirlik’e sürpriz bir evlenme teklifi yaptı. Evlenme teklifi karşısında bir anlık şaşkınlık yaşayan Feyza Elbirlik daha sonra evlenme teklifine evet diyerek kendisine sürpriz hazırlayan arkadaşlarını sevindirdi. Çiftler en kısa sürede nikah kıyacaklarını belirtti. Yüzükleri takılan gençlerin sevinci teknede bulunan  arkadaşları tarafından kutlandı. Burdur Belediyesi’nin Burdur Gölü etrafında yaptığı çevre düzenlemesiyle bunun gibi etkinlikler gençlerin yegane mekanı olmasını sağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.