Göl Festivali Rıdvan Yıldırım Konseri ile Sona Erdi

Kültür 22.09.2019 - 17:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Göl Festivali Rıdvan Yıldırım Konseri ile Sona Erdi

Burdur Gölü’nün çekilmesine dikkat çekmek amacıyla, Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Burdur Göl Festivali, Rıdvan Yıldırım konseri ile sona erdi.
Burdur Gölü’nün çekilmesine dikkat çekmek amacıyla, Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Burdur Göl Festivali, Rıdvan Yıldırım konseri ile sona erdi.  Göl Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen spor müsabakaları, sanatsal faaliyetler ve sosyal etkinlikler ile gerçekleştirilen festivalde, son olarak ünlü şarkıcı Rıdvan Yıldırım konser verdi. Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen konsere Burdurlular ve gençler büyük ilgi gösterdi. Rıdvan Yıldırım’ın sahne aldığı konser öncesi konuşma yapan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Tüm sanatçılarımızın katkısıyla biz sesini duyurmaya çalıştığımız Burdur Gölü’nün olduğu gibi, Salda Gölü’nün sesine de kulak verecekler. Bunu da halkımız ve sanatçılarımızın destekleriyle başaracağız. Göller kurumasın, göller çocuklarımıza kalsın istiyoruz.” Şeklinde konuştu.   MESAİ ARKADAŞININ DOĞUM GÜNÜNÜ UNUTMADI Konuşmasının ardından Burdur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşlerden sorumlu Ferit Çelikbaş’ın da doğum gününü kutlayarak festival boyunca düzenlediği etkinlik ve organizasyonlardan dolayı teşekkür eden Başkan Ercengiz, “Burdur’un çekilmesine dikkat çekmek amacıyla düzenlediğimiz festivalimizde, festivalimizin etkinliklerinin düzenlenmesinde gece gündüz demeden çalışan bir de ekibimiz var. Bu kardeşlerimiz çoğu zaman hepimizden önce buralara gelip, hepimizden sonra buradan ayrılıyorlar. Bunlardan birisi olan ve 6 yıldır da mesai arkadaşım olan dostumun doğum günü. Çoluğuyla çocuğuyla doğum gününü kutlamak varken, bugün bizlerle birlikte bu organizasyonu, bu güzel konseri sizlerle buluşturabilmek için sabahtan beri gayret gösteriyor.  Doğum günün kutlu olsun, emeklerine sağlık.” diyerek tebrik etti. Burdur Gölü için gösterdiği çabası artık Türkiye genelinde bilinen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e 10.000 kişinin imzaladığı Burdur Gölü Kurumasın imza kampanyası tablosu armağan edildi. Ünlü Şarkıcı Rıdvan Yıldırım’ın hareketli şarklıları ile keyifli vakit geçiren katılımcılar, konserin sonlarına doğru Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ile birlikte karşılıklı oynadılar.
Burdur Gölü’nün çekilmesine dikkat çekmek amacıyla, Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Burdur Göl Festivali, Rıdvan Yıldırım konseri ile sona erdi.

Burdur Gölü’nün çekilmesine dikkat çekmek amacıyla, Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Burdur Göl Festivali, Rıdvan Yıldırım konseri ile sona erdi. 

Göl Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen spor müsabakaları, sanatsal faaliyetler ve sosyal etkinlikler ile gerçekleştirilen festivalde, son olarak ünlü şarkıcı Rıdvan Yıldırım konser verdi. Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen konsere Burdurlular ve gençler büyük ilgi gösterdi. Rıdvan Yıldırım’ın sahne aldığı konser öncesi konuşma yapan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Tüm sanatçılarımızın katkısıyla biz sesini duyurmaya çalıştığımız Burdur Gölü’nün olduğu gibi, Salda Gölü’nün sesine de kulak verecekler. Bunu da halkımız ve sanatçılarımızın destekleriyle başaracağız. Göller kurumasın, göller çocuklarımıza kalsın istiyoruz.” Şeklinde konuştu.

 

MESAİ ARKADAŞININ DOĞUM GÜNÜNÜ UNUTMADI

Konuşmasının ardından Burdur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşlerden sorumlu Ferit Çelikbaş’ın da doğum gününü kutlayarak festival boyunca düzenlediği etkinlik ve organizasyonlardan dolayı teşekkür eden Başkan Ercengiz, “Burdur’un çekilmesine dikkat çekmek amacıyla düzenlediğimiz festivalimizde, festivalimizin etkinliklerinin düzenlenmesinde gece gündüz demeden çalışan bir de ekibimiz var. Bu kardeşlerimiz çoğu zaman hepimizden önce buralara gelip, hepimizden sonra buradan ayrılıyorlar. Bunlardan birisi olan ve 6 yıldır da mesai arkadaşım olan dostumun doğum günü. Çoluğuyla çocuğuyla doğum gününü kutlamak varken, bugün bizlerle birlikte bu organizasyonu, bu güzel konseri sizlerle buluşturabilmek için sabahtan beri gayret gösteriyor.  Doğum günün kutlu olsun, emeklerine sağlık.” diyerek tebrik etti.

Burdur Gölü için gösterdiği çabası artık Türkiye genelinde bilinen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e 10.000 kişinin imzaladığı Burdur Gölü Kurumasın imza kampanyası tablosu armağan edildi. Ünlü Şarkıcı Rıdvan Yıldırım’ın hareketli şarklıları ile keyifli vakit geçiren katılımcılar, konserin sonlarına doğru Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ile birlikte karşılıklı oynadılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.