GENÇLİK MERKEZİ STARTINI VERDİ

Kültür (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.01.2014 - 14:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

GENÇLİK MERKEZİ STARTINI VERDİ

ADNAN MENDERES OLİMPİK YÜZME HAVUZU VE GENÇLİK MERKEZİ STARTINI VERDİ
Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu ve Gençlik Merkezi, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği yüzme yarışları ile startını verdi. Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu ve Gençlik Merkezi, Yüzme Federasyonu’nun “Kardeş İller” projesi kapsamında, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği yüzme yarışlarıyla ilk startını verdi.Türkiye Yüzme Federasyonu’nun “Kardeş İller” projesi kapsamında Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu ve Gençlik Merkezi’nde, 9-14 yaş grubu arasında düzenlediği Antalya seçmelerine 8 yüzme kulübünden 80’i kız toplam 150 sporcu katıldı.Büyük bir rekabet içinde geçen yarışmalar sonunda, 24 sporcu, İzmir, Muğla, Denizli, Isparta, Afyon, Uşak ve Burdur illerinde düzenlenecek olan bölgesel seçmelere katılmaya hak kazandı.
ADNAN MENDERES OLİMPİK YÜZME HAVUZU VE GENÇLİK MERKEZİ STARTINI VERDİ

Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu ve Gençlik Merkezi, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği yüzme yarışları ile startını verdi. 
Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu ve Gençlik Merkezi, Yüzme Federasyonu’nun “Kardeş İller” projesi kapsamında, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği yüzme yarışlarıyla ilk startını verdi.
Türkiye Yüzme Federasyonu’nun “Kardeş İller” projesi kapsamında Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu ve Gençlik Merkezi’nde, 9-14 yaş grubu arasında düzenlediği Antalya seçmelerine 8 yüzme kulübünden 80’i kız toplam 150 sporcu katıldı.
Büyük bir rekabet içinde geçen yarışmalar sonunda, 24 sporcu, İzmir, Muğla, Denizli, Isparta, Afyon, Uşak ve Burdur illerinde düzenlenecek olan bölgesel seçmelere katılmaya hak kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.