GENÇLİK MERKEZİNDEN BEZ ÇANTA PROJESİ

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2019 - 10:49, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

GENÇLİK MERKEZİNDEN BEZ ÇANTA PROJESİ

Burdur Gençlik Merkezi tarafından Bez Çanta Projesi hayata geçirildi. Merkezde üretilecek 2 bin bez çanta semt pazarında halka ücretsiz dağıtılacak.
Gençlik Hizmetleri Müdürü Atilla Aksoy, poşet kullanımına dikkat çekmek ve çevreye verilen zararı en aza indirmek için bez torbaların dikimine başladıklarını söyledi. Burdur'da çevre bilincini geliştirmek ve 'naylon poşete hayır' bilincini vatandaşa aşılamak istediklerini söyleyen Aksoy, "Yarının geleceği gençlerimize de el becerilerini kazandırmak maksadıyla merkezimizde başlattığımız kurslara aralıksız devam diyoruz. Burdurlu halkımızın bez çantaların kullanımı için salı pazarında bu diktiğimiz bez çantaları dağıtımı yapılarak kullanımını yaygınlaştırmayı amaçlıyoruz” dedi. Gençlik merkezinde sadece bez torba dikimi değil kültürel faaliyetleri geliştirmek için de kurs açtıklarını sözlerine ekleyen Şube Müdürü Aksoy, projenin Bucak ve Gölhisar ilçelerinde de sürdürüldüğünü sözlerine ekledi.
Burdur Gençlik Merkezi tarafından Bez Çanta Projesi hayata geçirildi. Merkezde üretilecek 2 bin bez çanta semt pazarında halka ücretsiz dağıtılacak.

Gençlik Hizmetleri Müdürü Atilla Aksoy, poşet kullanımına dikkat çekmek ve çevreye verilen zararı en aza indirmek için bez torbaların dikimine başladıklarını söyledi. Burdur'da çevre bilincini geliştirmek ve 'naylon poşete hayır' bilincini vatandaşa aşılamak istediklerini söyleyen Aksoy, "Yarının geleceği gençlerimize de el becerilerini kazandırmak maksadıyla merkezimizde başlattığımız kurslara aralıksız devam diyoruz. Burdurlu halkımızın bez çantaların kullanımı için salı pazarında bu diktiğimiz bez çantaları dağıtımı yapılarak kullanımını yaygınlaştırmayı amaçlıyoruz” dedi.

Gençlik merkezinde sadece bez torba dikimi değil kültürel faaliyetleri geliştirmek için de kurs açtıklarını sözlerine ekleyen Şube Müdürü Aksoy, projenin Bucak ve Gölhisar ilçelerinde de sürdürüldüğünü sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.