Gençler, 19 Mayıs Korteji ile bayramlarını kutladı

Gündem 20.05.2020 - 11:33, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Gençler, 19 Mayıs Korteji ile bayramlarını kutladı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Belediye Bandosu eşliğinde Gençlik Korteji düzenleyerek vatandaşların bayramını kutladı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Belediye Bandosu eşliğinde Gençlik Korteji düzenleyerek vatandaşların bayramını kutladı. Korona Virüsü dolayısıyla sokağa çıkamayan gençler için özel program tertip eden Burdur Belediye Başkanlığı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle gençlerin bayramlarını coşkuyla kutlamaları amacıyla Belediye Bandosu eşliğinde 19 Mayıs Korteji düzenlendi. 19 Mayıs Kortejinde Başkan Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz ile birlikte mahalleleri dolaşarak, gençlerin bayramını tebrik etti.  Belediye Bandosunun sevilen marşları çaldığı kortejde, Burdurlu gençler balkonlarından Türk Bayrakları sallayarak, Başkan Ercengiz’i selamladı. Keyifli geçen 19 Mayıs Korteji saat 15.30’ten itibaren Bozkurt Mahallesi, Atatürk Mahallesi, Bağlar Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi, Burç Mahallesi ve Cumhuriyet Meydanını dolaştı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101’inci yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı’nda ışık gösterisi düzenlendi. Etkinliğe katılan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz gökyüzüne dilek feneri ile beyaz Güvercin bıraktı. Etkinlikte konuşma yapan Belediye Başkanı Ercengiz, “Bugün 19 Mayıs Gençli ve Spor Bayramımız tam 101 yıl Önce ulu Önde Mustafa Kemal Atatürk ilk Samsuna ayak basarak Milli Mücadeleyi başlatmıştı. Bugün bu topraklar eğer özgürce yaşayabiliyorsak Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarının çok şey borçluyuz.  Henüz kırklı yaşlarına gelmeden bu mücadele için tüm arkadaşları ile kendi varlıklarını yok sayan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e bir kez daha şükran, minnet ve rahmetimizi göndermek istiyorum” dedi. Gençlik Bayramı programının kapsamında düzenlenen ve 30 Dakika süren etkinlik Burdurlular tarafından ilgiyle izlendi. Program Cumhuriyet Meydanında ışık gösterisi ile sona erdi.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Belediye Bandosu eşliğinde Gençlik Korteji düzenleyerek vatandaşların bayramını kutladı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Belediye Bandosu eşliğinde Gençlik Korteji düzenleyerek vatandaşların bayramını kutladı.

Korona Virüsü dolayısıyla sokağa çıkamayan gençler için özel program tertip eden Burdur Belediye Başkanlığı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle gençlerin bayramlarını coşkuyla kutlamaları amacıyla Belediye Bandosu eşliğinde 19 Mayıs Korteji düzenlendi. 19 Mayıs Kortejinde Başkan Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz ile birlikte mahalleleri dolaşarak, gençlerin bayramını tebrik etti.  Belediye Bandosunun sevilen marşları çaldığı kortejde, Burdurlu gençler balkonlarından Türk Bayrakları sallayarak, Başkan Ercengiz’i selamladı. Keyifli geçen 19 Mayıs Korteji saat 15.30’ten itibaren Bozkurt Mahallesi, Atatürk Mahallesi, Bağlar Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi, Burç Mahallesi ve Cumhuriyet Meydanını dolaştı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101’inci yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı’nda ışık gösterisi düzenlendi. Etkinliğe katılan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz gökyüzüne dilek feneri ile beyaz Güvercin bıraktı. Etkinlikte konuşma yapan Belediye Başkanı Ercengiz, “Bugün 19 Mayıs Gençli ve Spor Bayramımız tam 101 yıl Önce ulu Önde Mustafa Kemal Atatürk ilk Samsuna ayak basarak Milli Mücadeleyi başlatmıştı. Bugün bu topraklar eğer özgürce yaşayabiliyorsak Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarının çok şey borçluyuz.  Henüz kırklı yaşlarına gelmeden bu mücadele için tüm arkadaşları ile kendi varlıklarını yok sayan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e bir kez daha şükran, minnet ve rahmetimizi göndermek istiyorum” dedi.

Gençlik Bayramı programının kapsamında düzenlenen ve 30 Dakika süren etkinlik Burdurlular tarafından ilgiyle izlendi. Program Cumhuriyet Meydanında ışık gösterisi ile sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.