Genç kızlar kategorisinde Birinci Büşra ÖZDEMİR

Spor 11.10.2019 - 09:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Genç kızlar kategorisinde Birinci Büşra ÖZDEMİR

Amatör spor haftası kapsamında masa tenisi turnuvası gerçekleştirildi.
  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilciği tarafından Amatör Spor Haftası kapsamında Burdur Gençlik Merkezi Çok Amaçlı Salonu’nda Genç Kızlar ve Erkekler kategorisinde Masa Tenisi Turnuvası gerçekleştirildi.   Turnuvanın sonucunda Genç Kızlar kategorisinde Büşra Özdemir birinci, Merve Şenol ikinci, Ayşenur Doğan üçüncü, Gamze Güzeloğlu dördüncü ve Genç Erkekler kategorisinde Lokman Şimşek birinci, Ahmet Ay ikinci, Halil İbrahim Kıran üçüncü, Halil Yıldız dördüncü oldu.   Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporculara ödülleri verildi.
Amatör spor haftası kapsamında masa tenisi turnuvası gerçekleştirildi.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilciği tarafından Amatör Spor Haftası kapsamında Burdur Gençlik Merkezi Çok Amaçlı Salonu’nda Genç Kızlar ve Erkekler kategorisinde Masa Tenisi Turnuvası gerçekleştirildi.

 

Turnuvanın sonucunda Genç Kızlar kategorisinde Büşra Özdemir birinci, Merve Şenol ikinci, Ayşenur Doğan üçüncü, Gamze Güzeloğlu dördüncü ve Genç Erkekler kategorisinde Lokman Şimşek birinci, Ahmet Ay ikinci, Halil İbrahim Kıran üçüncü, Halil Yıldız dördüncü oldu.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.