'Geleceğim Güvende Projesi' hayata geçirildi

Yaşam 08.12.2018 - 10:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

'Geleceğim Güvende Projesi' hayata geçirildi

Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) tarafından gerçekleştirilen faaliyetler kapsamında çocuklara yönelik el becerilerini geliştirmek için yapılan eğitimden sonra Uçak Yapımı sertifikaları dağıtıldı.
  Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) tarafından gerçekleştirilen faaliyetler kapsamında çocuklara yönelik el becerilerini geliştirmek için yapılan eğitimden sonra Uçak Yapımı sertifikaları dağıtıldı. Sertifika dağıtım törenin ardından öğrenciler ile bir süre sohbet eden Burdur Valisi Hasan Şıldak, daha sonra Çocuk Eğitim ve Destek Merkezi (ÇODEM)’in bahçesinde öğrenciler yaptıkları model uçakları uçurdular. Ayrıca proje kapsamında ÇODEM’e 1000 kitap hediye edildi. Proje Burdur İl Emniyet Çocuk Şube Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Hava Kurumu Burdur Şubesi ortaklığında 2018 yılı içerisinde “Geleceğim Güvende” isimli proje hayata geçirilmiş oldu. Proje kapsamında ÇODEM’İNDE devlet koruması altında bulunan 08-18 yaş grubundaki risk altında olan çocukların çeşitli sosyal, kültürel faaliyetler ve bilgilendirme faaliyetleri vasıtasıyla toplumla entegrasyonlarının sağlanması ve doğru davranış kazanmaları amaçlanıyor. Düzenlenen programda Vali Hasan Şıldak ve protokol üyeleri tarafından  13 öğrenciye Model Uçak Yapımı sertifikaları verildi.
Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) tarafından gerçekleştirilen faaliyetler kapsamında çocuklara yönelik el becerilerini geliştirmek için yapılan eğitimden sonra Uçak Yapımı sertifikaları dağıtıldı.

 

Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) tarafından gerçekleştirilen faaliyetler kapsamında çocuklara yönelik el becerilerini geliştirmek için yapılan eğitimden sonra Uçak Yapımı sertifikaları dağıtıldı. Sertifika dağıtım törenin ardından öğrenciler ile bir süre sohbet eden Burdur Valisi Hasan Şıldak, daha sonra Çocuk Eğitim ve Destek Merkezi (ÇODEM)’in bahçesinde öğrenciler yaptıkları model uçakları uçurdular. Ayrıca proje kapsamında ÇODEM’e 1000 kitap hediye edildi. Proje Burdur İl Emniyet Çocuk Şube Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Hava Kurumu Burdur Şubesi ortaklığında 2018 yılı içerisinde “Geleceğim Güvende” isimli proje hayata geçirilmiş oldu. Proje kapsamında ÇODEM’İNDE devlet koruması altında bulunan 08-18 yaş grubundaki risk altında olan çocukların çeşitli sosyal, kültürel faaliyetler ve bilgilendirme faaliyetleri vasıtasıyla toplumla entegrasyonlarının sağlanması ve doğru davranış kazanmaları amaçlanıyor.

Düzenlenen programda Vali Hasan Şıldak ve protokol üyeleri tarafından  13 öğrenciye Model Uçak Yapımı sertifikaları verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.