GAZETECİLER CEMİYETİNDEN AİLE İÇİ KAHVALTI

Gündem 14.08.2016 - 10:58, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

GAZETECİLER CEMİYETİNDEN AİLE İÇİ KAHVALTI

Burdur Gazeteciler Cemiyeti birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenledi.
Burdur Gazeteciler Cemiyeti birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenledi. İstasyon çay bahçesinde düzenlenen kahvaltıda Cemiyet Üyesi basın mensupları aileleri ile birlikte yer alırken cemiyet Başkanı Kürşat Tuncel de bu birlik ve beraberliğe dikkat çekti. Yaptığı konuşmada Basın özgürlüğünü ve gazeteciliğin birlik ve beraberliğini ön plana alan BGC Başkanı Tuncel Türkiye’nin içerisinde bulunduğu kritik durumlarda basının önemini bir kez daha ortaya çıktığını söyledi. Kahvaltının sonunda cemiyet üyeleri sohbet toplantısı niteliğinde görüş ve önerilerini birbirleri ile paylaştı. 
Burdur Gazeteciler Cemiyeti birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenledi.

Burdur Gazeteciler Cemiyeti birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenledi.

İstasyon çay bahçesinde düzenlenen kahvaltıda Cemiyet Üyesi basın mensupları aileleri ile birlikte yer alırken cemiyet Başkanı Kürşat Tuncel de bu birlik ve beraberliğe dikkat çekti. Yaptığı konuşmada Basın özgürlüğünü ve gazeteciliğin birlik ve beraberliğini ön plana alan BGC Başkanı Tuncel Türkiye’nin içerisinde bulunduğu kritik durumlarda basının önemini bir kez daha ortaya çıktığını söyledi. Kahvaltının sonunda cemiyet üyeleri sohbet toplantısı niteliğinde görüş ve önerilerini birbirleri ile paylaştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.