GAZETECİLER CEMİYETİ AİLECEK BULUŞTU

Gündem 23.06.2016 - 22:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

GAZETECİLER CEMİYETİ AİLECEK BULUŞTU

BURDUR GAZETECİLER CEMİYETİ DÜZENLEDİĞİ İFTAR PROGRAMIYLA AİLECEK BİR ARAYA GELDİ
Serenler Otel’de düzenlenen programa kent merkezinin yanı sıra Bucak, Karamanlı, Ağlasun ve Yeşilova’daki basın mensupları da katıldı. Dostane geçen sohbet eşliğinde düzenlenen programda konuşan Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tuncel, böyle ailecek bir arada bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirip, 27 Mayıs 2016 tarihinde Cemiyet Yönetimi görevini üstlendiklerini belirtti. Burdur’daki basın mensuplarının küskünlükleri ve kırgınlıkları unutarak bir araya gelmesi gerektiğini de vurgulayan Tuncel, ancak bu şekilde cemiyet olarak misyonlarını yerine getirebileceklerini söyledi. Gösterilen ilgiye de teşekkür eden Tuncel, fedakârlık ve özveri isteyen gazetecilik mesleğinde esas sabrın ve başarının gazetecinin ailesi ve eşinde olduğunu ifade etti. Burdur cemiyetinin onursal başkan ı M. Ercan Taraşlı da teşekkür konuşması yaptı. Son derece samimi ve iyi geçen iftar programını Cemiyet Yönetiminden Bilal Karasakal mikrofonda yaptığı konuşmalar ve latifeleri ile renklendirdi.  Programa Gazete ve İnternet Medyası patronlarının tanı sıra basın sektörünün her bir kademesinde çalışan kişiler aileleri ile birlikte katıldı. 
BURDUR GAZETECİLER CEMİYETİ DÜZENLEDİĞİ İFTAR PROGRAMIYLA AİLECEK BİR ARAYA GELDİ

Serenler Otel’de düzenlenen programa kent merkezinin yanı sıra Bucak, Karamanlı, Ağlasun ve Yeşilova’daki basın mensupları da katıldı. Dostane geçen sohbet eşliğinde düzenlenen programda konuşan Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tuncel, böyle ailecek bir arada bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirip, 27 Mayıs 2016 tarihinde Cemiyet Yönetimi görevini üstlendiklerini belirtti. Burdur’daki basın mensuplarının küskünlükleri ve kırgınlıkları unutarak bir araya gelmesi gerektiğini de vurgulayan Tuncel, ancak bu şekilde cemiyet olarak misyonlarını yerine getirebileceklerini söyledi. Gösterilen ilgiye de teşekkür eden Tuncel, fedakârlık ve özveri isteyen gazetecilik mesleğinde esas sabrın ve başarının gazetecinin ailesi ve eşinde olduğunu ifade etti.

Burdur cemiyetinin onursal başkan ı M. Ercan Taraşlı da teşekkür konuşması yaptı.

Son derece samimi ve iyi geçen iftar programını Cemiyet Yönetiminden Bilal Karasakal mikrofonda yaptığı konuşmalar ve latifeleri ile renklendirdi. 

Programa Gazete ve İnternet Medyası patronlarının tanı sıra basın sektörünün her bir kademesinde çalışan kişiler aileleri ile birlikte katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.