GAMZE ORUÇ "MİCROSOFT" KAHRAMANLIĞI PEŞİNDE

Bilim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.01.2014 - 20:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

GAMZE ORUÇ "MİCROSOFT" KAHRAMANLIĞI PEŞİNDE

MİCROSOFT AÇIK AKADEMİ KATEGORİSİ YAZILIM ALANINDA 4 DÜNYA BİRİNCİLİĞİ KAZANAN MANAVGAT MESLEK YÜKSEK OKULU ÖĞRENCİSİ GAMZE ORUÇ, 3 BİRİNCİLİK DAHA ALIP MİCROSOFT AÇIK AKADEMİ KATEGORİSİNDE VERİLEN 'KAHRAMANLIK' ÜNVANININ SAHİBİ OLMAK İSTİYOR
Yazılım alanında adını duyuran Gamze Oruç'a ödül verildi.Manavgat Meslek Yüksek Okulu’nda düzenlenen törende Gamze Oruç, Manavgat Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr. Hacer Sert tarafından plaket, kısa adı MAYÖV olan Manavgat Yüksek Öğretim Vakfı yönetim kurulu tarafından altın, Yönetim Kurulu Üyesi Mücahit Tatar tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Gamze Oruç için düzenlenen ödül töreninde konuşan Manavgat Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hacer Sert;"Öğrencimiz 2013 yılı içinde hem ulusal hem uluslararası alanda çok ciddi başarılar elde etti. İlçemizi, ülkemizi, yüksek okulumuzu ve üniversitemizi tüm dünyaya duyurdu. Kendisini şahsım, üniversitem, ilçem ve ülkem adına kutluyorum başarılarının artarak devamını diliyorum" dedi.12 yıl önce vakfı kurduklarında MYO’dan böylesine başarılı öğrencilerin çıkabileceğini hiç tahmin bile etmediklerini belirten MAYÖV Başkanı Muammer Güneş, şöyle konuştu: “Ama geldiğimiz bu günde böyle başarılı öğrencilerin bu okuldan yetişmiş olmasından dolayı çok gururluyuz ve yaptığımız işin ne kadar doğru bir iş olduğunu bu vesile ile öğrenmiş oluyoruz. Ben bu başarıya yardımcı olan eğitim, akademik kadromuzu, üniversitemizi, yüksek okulumuzu tebrik ediyorum. Kızımıza da başarılarının devamını diliyorum. Kendisine hediye takdiminde bulunmak üzere Neriman Özen ve vakfımızın yönetim kurulu üyelerini buraya davet ediyorum." MYO ve MAYÖV Yönetimi tarafından ödüllendirilmiş olmanın kendisini mutlu ettiğini belirten Gamze Oruç da şunları söyledi: “Lisedeyken Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Web Tasarım Bölümü’nden mezun oldum. Hayalim hep bilgisayar teknolojisinin içinde olmaktı. Bunu gerçekleştirdiğime inanıyorum. Ben, bana destek olan hocalarıma teşekkür ediyorum. İlk önce Dünya 11'ncisi oldum, ardından Dünya 2'ncisi, Türkiye 1'ncisi oldum. Ardından 3 kere dünya 1'ncisi ve şimdi de tekrar dünya 1'ncisi oldum. Toplam dört birinciliğim var. Derecelerim; üretim alanında. Genellikle programlama alanında oldu. Benim 25 yaşına kadar hedefim; hayallerimin peşinde koşarak 'kahraman' olmaktır. Ben şu ana kadar 4 birincilik aldım. Yaklaşık iki yılım var. 3 birincilik daha alırsam Microsoft Açık Akademi Kategorisinde verilen kahramanlık ünvanı sahibi olacağım.” 
MİCROSOFT AÇIK AKADEMİ KATEGORİSİ YAZILIM ALANINDA 4 DÜNYA BİRİNCİLİĞİ KAZANAN MANAVGAT MESLEK YÜKSEK OKULU ÖĞRENCİSİ GAMZE ORUÇ, 3 BİRİNCİLİK DAHA ALIP MİCROSOFT AÇIK AKADEMİ KATEGORİSİNDE VERİLEN 'KAHRAMANLIK' ÜNVANININ SAHİBİ OLMAK İSTİYOR

Yazılım alanında adını duyuran Gamze Oruç'a ödül verildi.
Manavgat Meslek Yüksek Okulu’nda düzenlenen törende Gamze Oruç, Manavgat Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr. Hacer Sert tarafından plaket, kısa adı MAYÖV olan Manavgat Yüksek Öğretim Vakfı yönetim kurulu tarafından altın, Yönetim Kurulu Üyesi Mücahit Tatar tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. 
Gamze Oruç için düzenlenen ödül töreninde konuşan Manavgat Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hacer Sert;"Öğrencimiz 2013 yılı içinde hem ulusal hem uluslararası alanda çok ciddi başarılar elde etti. İlçemizi, ülkemizi, yüksek okulumuzu ve üniversitemizi tüm dünyaya duyurdu. Kendisini şahsım, üniversitem, ilçem ve ülkem adına kutluyorum başarılarının artarak devamını diliyorum" dedi.
12 yıl önce vakfı kurduklarında MYO’dan böylesine başarılı öğrencilerin çıkabileceğini hiç tahmin bile etmediklerini belirten MAYÖV Başkanı Muammer Güneş, şöyle konuştu: “Ama geldiğimiz bu günde böyle başarılı öğrencilerin bu okuldan yetişmiş olmasından dolayı çok gururluyuz ve yaptığımız işin ne kadar doğru bir iş olduğunu bu vesile ile öğrenmiş oluyoruz. Ben bu başarıya yardımcı olan eğitim, akademik kadromuzu, üniversitemizi, yüksek okulumuzu tebrik ediyorum. Kızımıza da başarılarının devamını diliyorum. Kendisine hediye takdiminde bulunmak üzere Neriman Özen ve vakfımızın yönetim kurulu üyelerini buraya davet ediyorum." 
MYO ve MAYÖV Yönetimi tarafından ödüllendirilmiş olmanın kendisini mutlu ettiğini belirten Gamze Oruç da şunları söyledi: “Lisedeyken Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Web Tasarım Bölümü’nden mezun oldum. Hayalim hep bilgisayar teknolojisinin içinde olmaktı. Bunu gerçekleştirdiğime inanıyorum. Ben, bana destek olan hocalarıma teşekkür ediyorum. İlk önce Dünya 11'ncisi oldum, ardından Dünya 2'ncisi, Türkiye 1'ncisi oldum. Ardından 3 kere dünya 1'ncisi ve şimdi de tekrar dünya 1'ncisi oldum. Toplam dört birinciliğim var. Derecelerim; üretim alanında. Genellikle programlama alanında oldu. Benim 25 yaşına kadar hedefim; hayallerimin peşinde koşarak 'kahraman' olmaktır. Ben şu ana kadar 4 birincilik aldım. Yaklaşık iki yılım var. 3 birincilik daha alırsam Microsoft Açık Akademi Kategorisinde verilen kahramanlık ünvanı sahibi olacağım.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.