EXPO YÖNETİM KURULU TOPLANDI

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2013 - 11:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

EXPO YÖNETİM KURULU TOPLANDI

EXPO 2016 Antalya Ajansı Yönetim Kurulu 13’üncü toplantısı Ankara’da gerçekleştirildi.
 EXPO 2016 Antalya Ajansı Yönetim Kurulu 13’üncü toplantısı Ankara’da gerçekleştirildi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve EXPO 2016 Antalya Yönetim Kurulu Başkanı Mehdi Eker Başkanlığında eksiksiz olarak toplanan yönetim kurulunda, yapılan çalışmalar değerlendirildi. EXPO 2016 Antalya alanında ve alan dışında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verilen Yönetim Kurulu, 2014 yılında yapılacak yatırımları görüşerek karara bağladı.Yönetim Kurulu Başkanı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, alanda yapılması öngörülen işlerin zamanında tamamlanmasının memnuniyet verici olduğunu belirterek, 2014 yılında kamu yatırımlarının hızlandırılmasına çalışacaklarını ifade etti.Yönetim Kurulu ayrıca, EXPO 2016 Antalya Konseyi’nde çalışma guruplarının aldığı tavsiye kararlarını da değerlendirdi.
EXPO 2016 Antalya Ajansı Yönetim Kurulu 13’üncü toplantısı Ankara’da gerçekleştirildi.

 EXPO 2016 Antalya Ajansı Yönetim Kurulu 13’üncü toplantısı Ankara’da gerçekleştirildi. 
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve EXPO 2016 Antalya Yönetim Kurulu Başkanı Mehdi Eker Başkanlığında eksiksiz olarak toplanan yönetim kurulunda, yapılan çalışmalar değerlendirildi. EXPO 2016 Antalya alanında ve alan dışında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verilen Yönetim Kurulu, 2014 yılında yapılacak yatırımları görüşerek karara bağladı.
Yönetim Kurulu Başkanı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, alanda yapılması öngörülen işlerin zamanında tamamlanmasının memnuniyet verici olduğunu belirterek, 2014 yılında kamu yatırımlarının hızlandırılmasına çalışacaklarını ifade etti.
Yönetim Kurulu ayrıca, EXPO 2016 Antalya Konseyi’nde çalışma guruplarının aldığı tavsiye kararlarını da değerlendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.