EXPO GÖLܒNÜN TABANI YALITILIYOR

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2013 - 14:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

EXPO GÖLܒNÜN TABANI YALITILIYOR

ANTALYA (İHA) - EXPO 2016 Antalya alanında bulunan 75 bin metrekare büyüklüğündeki Expo Gölü’nün tabanı membran malzeme ile döşeniyor.
 EXPO 2016 Antalya alanında bulunan 75 bin metrekare büyüklüğündeki Expo Gölü’nün tabanı membran malzeme ile döşeniyor. Göl içerisindeki suyun muhafazası amacıyla yapılan poliüretan esaslı sprey su yalıtım malzemesi ile döşenmeye başlandığı, yalıtımla göl tabanından su sızmasının önlenmiş olacağı kaydedildi.Göl tabanının tamamının döşenmesinin ise hava koşulları izin verdiği takdirde yaklaşık bir ay süreceği ifade edildi.
ANTALYA (İHA) - EXPO 2016 Antalya alanında bulunan 75 bin metrekare büyüklüğündeki Expo Gölü’nün tabanı membran malzeme ile döşeniyor.

 EXPO 2016 Antalya alanında bulunan 75 bin metrekare büyüklüğündeki Expo Gölü’nün tabanı membran malzeme ile döşeniyor. 
Göl içerisindeki suyun muhafazası amacıyla yapılan poliüretan esaslı sprey su yalıtım malzemesi ile döşenmeye başlandığı, yalıtımla göl tabanından su sızmasının önlenmiş olacağı kaydedildi.
Göl tabanının tamamının döşenmesinin ise hava koşulları izin verdiği takdirde yaklaşık bir ay süreceği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.