EXPO İÇİN GÜVENLİK ZİRVESİ

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.03.2016 - 17:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

EXPO İÇİN GÜVENLİK ZİRVESİ

EXPO 2016 ANTALYA İÇİN GÜVENLİK ZİRVESİ
EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Kazım Aydın, Antalya İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul’u ziyaret etti. Açılışına bir ay kalan EXPO 2016 Antalya için ikili, güvenlik konusunda fikir alışverişinde bulundu. 22 Nisan’da kapılarını açacak olan EXPO 2016 Antalya’da güvenlik önlemleri masaya yatırıldı. EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Kazım Aydın, Uncalı’daki Emniyet Müdürlüğü binasında, Genel Sekreter Yardımcısı Faik Akturan ile birlikte Antalya İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul’u ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açılacak olan EXPO 2016 Antalya sergi alanındaki güvenlik önlemlerinin konuşulduğu toplantıda, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Antalya İl Emniyet Müdürü Tonbul, herhangi bir olayın yaşanmaması için her türlü güvenlik önleminin alınacağını belirtti. Genel Sekreter Aydın ise EXPO 2016 Antalya’nın sorunsuz bir şekilde hazırlıklarının devam ettiğini söyledi.
EXPO 2016 ANTALYA İÇİN GÜVENLİK ZİRVESİ

EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Kazım Aydın, Antalya İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul’u ziyaret etti. Açılışına bir ay kalan EXPO 2016 Antalya için ikili, güvenlik konusunda fikir alışverişinde bulundu.

22 Nisan’da kapılarını açacak olan EXPO 2016 Antalya’da güvenlik önlemleri masaya yatırıldı. EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Kazım Aydın, Uncalı’daki Emniyet Müdürlüğü binasında, Genel Sekreter Yardımcısı Faik Akturan ile birlikte Antalya İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul’u ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açılacak olan EXPO 2016 Antalya sergi alanındaki güvenlik önlemlerinin konuşulduğu toplantıda, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Antalya İl Emniyet Müdürü Tonbul, herhangi bir olayın yaşanmaması için her türlü güvenlik önleminin alınacağını belirtti. Genel Sekreter Aydın ise EXPO 2016 Antalya’nın sorunsuz bir şekilde hazırlıklarının devam ettiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.