EVİ YANAN AYŞE NİNENİN ÇARESİZLİĞİ

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2013 - 15:57, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

EVİ YANAN AYŞE NİNENİN ÇARESİZLİĞİ

SANDIKLI’DA ÇIKAN YANGINDA 80 YAŞINDAKİ AYŞE YAVUZ NİNENİN EVİ YANDI
 Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, oğlu ile birlikte yaşadığı evi yanan Ayşe nine, çaresizlik içinde söndürme çalışmaları izledi.Ev yangını ilçeye 20 kilometre uzaklıktaki Ürküt köyünde öğlen saatlerinde meydana geldi. Ayşe Yavuz (80) ile oğlu Halil Yavuz'un (50) yaşadığı evden aniden yoğun dumanlar yükselmeye başladı. Köydeki vatandaşlar durumu fark edince hemen jandarma ve Sandıklı Belediyesi itfaiyesine haber verdiler. Anne ve oğlunun o sırada evde olmaması muhtemel faciayı önlerken, köylülerin ilk müdahalesinin ardından olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Çoğunluğu ahşaptan yapılan karkas ev büyük zarar görürken, içindeki eşyalar ise tamamen yandı. Bu sırada Ayşe nine, bir duvar dibine oturarak çaresizlik içinde yangına müdahaleyi izledi.Yangın sırasında yaşlı nine ile oğlunun evde olmadıklarını anlatan Ürküt Köyü Muhtarı Halil İbrahim Tuğrul, itfaiye ve jandarmaya kendisinin haber verdiğini yangının neden çıktığını henüz bilmediklerini, ancak sobadan olabileceğini tahmin ettiklerini söylediYangınla ilgili jandarmanın tahkikatı sürüyor.
SANDIKLI’DA ÇIKAN YANGINDA 80 YAŞINDAKİ AYŞE YAVUZ NİNENİN EVİ YANDI

 Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, oğlu ile birlikte yaşadığı evi yanan Ayşe nine, çaresizlik içinde söndürme çalışmaları izledi.
Ev yangını ilçeye 20 kilometre uzaklıktaki Ürküt köyünde öğlen saatlerinde meydana geldi. Ayşe Yavuz (80) ile oğlu Halil Yavuz'un (50) yaşadığı evden aniden yoğun dumanlar yükselmeye başladı. Köydeki vatandaşlar durumu fark edince hemen jandarma ve Sandıklı Belediyesi itfaiyesine haber verdiler. Anne ve oğlunun o sırada evde olmaması muhtemel faciayı önlerken, köylülerin ilk müdahalesinin ardından olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Çoğunluğu ahşaptan yapılan karkas ev büyük zarar görürken, içindeki eşyalar ise tamamen yandı. Bu sırada Ayşe nine, bir duvar dibine oturarak çaresizlik içinde yangına müdahaleyi izledi.
Yangın sırasında yaşlı nine ile oğlunun evde olmadıklarını anlatan Ürküt Köyü Muhtarı Halil İbrahim Tuğrul, itfaiye ve jandarmaya kendisinin haber verdiğini yangının neden çıktığını henüz bilmediklerini, ancak sobadan olabileceğini tahmin ettiklerini söyledi
Yangınla ilgili jandarmanın tahkikatı sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.