Evi yanan kadın köpeğinin kurtulmasına sevindi

Yaşam (AA) - Anadolu Ajansı | 21.07.2020 - 17:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Evi yanan kadın köpeğinin kurtulmasına sevindi

Evi yanan kadın köpeğinin kurtulmasına sevindi
Antalya'nın Kumluca ilçesinde yürümekte güçlük çeken 67 yaşındaki kadın, evinde çıkan yangında köpeğinin kurtulmasına seviniyor. Yenikışla Mahallesi'ndeki otluk alanda geçen hafta henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle yayılan yangın, yalnız yaşayan ve rahatsızlıklarından dolayı yürümekte güçlük çeken Cennet Yıldırım'ın evine sıçradı. İtfaiye ekiplerince söndürülen yangında Yıldırım'ın evi kullanılamaz hale geldi. Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangın sırasında evde olmadığını söyledi. Yangını öğrenince çok üzüldüğünü dile getiren Yıldırım, "Evim, eşyalarım tamamen yandı, bir tek Bozca adını verdiğim köpeğim kurtuldu. O da yanan evin etrafından ayrılmıyor." dedi. Yıldırım, kendisine uzanacak yardım elini beklediğini ifade etti.
Evi yanan kadın köpeğinin kurtulmasına sevindi

Antalya'nın Kumluca ilçesinde yürümekte güçlük çeken 67 yaşındaki kadın, evinde çıkan yangında köpeğinin kurtulmasına seviniyor.

Yenikışla Mahallesi'ndeki otluk alanda geçen hafta henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle yayılan yangın, yalnız yaşayan ve rahatsızlıklarından dolayı yürümekte güçlük çeken Cennet Yıldırım'ın evine sıçradı.

İtfaiye ekiplerince söndürülen yangında Yıldırım'ın evi kullanılamaz hale geldi.

Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangın sırasında evde olmadığını söyledi.

Yangını öğrenince çok üzüldüğünü dile getiren Yıldırım, "Evim, eşyalarım tamamen yandı, bir tek Bozca adını verdiğim köpeğim kurtuldu. O da yanan evin etrafından ayrılmıyor." dedi.

Yıldırım, kendisine uzanacak yardım elini beklediğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.