EV SAHİBİNİN MİSAFİRİNE SAHİP ÇIKMASI LAZIM

04.12.2014 - 11:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

EV SAHİBİNİN MİSAFİRİNE SAHİP ÇIKMASI LAZIM

EV SAHİBİNİN MİSAFİRİNE SAHİP ÇIKMASI LAZIM
Burdur Valisi Hasan Kürklü: “Huzur Kenti Burdur... Ev sahibinin misafirine sahip çıkması lazım.” Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) öğrencilerinin yaptığı anket çalışmasının değerlendirme toplantısında konuşan Burdur Valisi Hasan Kürklü, Burdurluların üniversite öğrencilerine ve de dışarıdan gelip Burdur’da çalışan (memur, yönetici vb.) kişilere karşı daha duyarlı olmalarını söyledi.  Burdur’un üniversiteden son derece memnun olduğunu, üniversitenin Burdur’un önünü açıp, ufkunu genişleteceğini dile getiren Vali Hasan Kürklü, şehir için Valilik & üniversite dayanışmasına her zaman hazır olduklarını ifade etti.  Burdur Valiliği Brifing Salonunda düzenlenen; Vali Hasan Kürklü, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Saatcı, Akademisyenlerden Yrd. Doç. Dr. Yüksel Köksal ve Yrd. Doç. Dr. Cem Ergün’ün katıldığı ve öğrencilerin görüşlerinin aktarıldığı toplantıda satırbaşları şöyle: “Ekonomik kaynak, şehirden dışarı çıkıyor.” “ Şehre büyük bir Alışveriş Merkezi Lazım.” “Şehir ve sinema salonları var; daha modern olması lazım.” “Dışarıdan gelip Burdur’a alışanlar Burdur’da mutlu.” “Dışarıdan gelip 5 yılın altındaki bir süreçte Burdur’da kalanların mutluluk düzeyi düşük.” “Burdurlular şehrini seviyor, bu oran dışarıdan gelenler için daha düşük.” “Öğrenciler öğrenim gördükleri süre kadar (bir yılda 7-8 ay) Burdur’da kalmayı tercih ediyor.” “Burdur’daki üniversiteyi tercih edenler tüm Türkiye’den öğrenciler var ama genellikle yakın şehirlerden  gelenler var.” “Ortalama olarak bir öğrencinin Burdur’a aylık 500 TL bırakıyor.” “Burdur’da pazarlamanın yeterli argümanları tam olarak yok.” Akademisyenlerin, öğrencilerin anket sonuçlarını satır satır aktardığı toplantı, katılımcıların çözüm önerileri ve durum değerlendirmeleri ile devam etti. 
EV SAHİBİNİN MİSAFİRİNE SAHİP ÇIKMASI LAZIM

Burdur Valisi Hasan Kürklü: “Huzur Kenti Burdur... Ev sahibinin misafirine sahip çıkması lazım.”

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) öğrencilerinin yaptığı anket çalışmasının değerlendirme toplantısında konuşan Burdur Valisi Hasan Kürklü, Burdurluların üniversite öğrencilerine ve de dışarıdan gelip Burdur’da çalışan (memur, yönetici vb.) kişilere karşı daha duyarlı olmalarını söyledi.  Burdur’un üniversiteden son derece memnun olduğunu, üniversitenin Burdur’un önünü açıp, ufkunu genişleteceğini dile getiren Vali Hasan Kürklü, şehir için Valilik & üniversite dayanışmasına her zaman hazır olduklarını ifade etti.  Burdur Valiliği Brifing Salonunda düzenlenen; Vali Hasan Kürklü, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Saatcı, Akademisyenlerden Yrd. Doç. Dr. Yüksel Köksal ve Yrd. Doç. Dr. Cem Ergün’ün katıldığı ve öğrencilerin görüşlerinin aktarıldığı toplantıda satırbaşları şöyle:

“Ekonomik kaynak, şehirden dışarı çıkıyor.”

“ Şehre büyük bir Alışveriş Merkezi Lazım.”

“Şehir ve sinema salonları var; daha modern olması lazım.”

“Dışarıdan gelip Burdur’a alışanlar Burdur’da mutlu.”

“Dışarıdan gelip 5 yılın altındaki bir süreçte Burdur’da kalanların mutluluk düzeyi düşük.”

“Burdurlular şehrini seviyor, bu oran dışarıdan gelenler için daha düşük.”

“Öğrenciler öğrenim gördükleri süre kadar (bir yılda 7-8 ay) Burdur’da kalmayı tercih ediyor.”

“Burdur’daki üniversiteyi tercih edenler tüm Türkiye’den öğrenciler var ama genellikle yakın şehirlerden  gelenler var.”

“Ortalama olarak bir öğrencinin Burdur’a aylık 500 TL bırakıyor.”

“Burdur’da pazarlamanın yeterli argümanları tam olarak yok.”

Akademisyenlerin, öğrencilerin anket sonuçlarını satır satır aktardığı toplantı, katılımcıların çözüm önerileri ve durum değerlendirmeleri ile devam etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.